PD-teline, tilanjakaja (Pipe & Drape)

Pipe & Drape sekä PD-teline ovat nimityksiä tälle telinetuotteelle, joka mahdollistaa tilojen jakamisen nopeasti ja vaivattomasti. Tuotteeseen kuuluu teleskooppitelineet joissa sekä korkeutta että tolppien jänneväliä voidaan säädellä.

Telineet seisovat vapaasti omilla jaloillaan mikä tekee niiden käyttämisestä erittäin helppoa ja joustavaa.

Tätä "Teline & kangas" -tuotetta käytetään tyypillisesti siistimään juhlatiloissa levottoman näköisiä seiniä vähemmän huomiota herättäväksi tai jakamaan tiloja eri käyttötarkoituksiin, esimerkiksi esiintymislavan taakse voidaan rakentaa oma rauhallinen kulkureittiä tapahtumatilan seinän sekä tällaisen PD-telineseinäkkeen väliin.

Perustietoja PD-telineistä:

 • Telineiden väri: musta
 • Pystyputkien korkeus: 180-400 cm
 • Vaakaputken pituus: 180-300 cm
 • Jalkojen painolevy: 58x58 cm ja painoa noin 20 kg/kpl
 • Kokoaminen on erittäin helppoa ja se onnistuu ilman työkaluja!

Vuokravalikoimaamme kuuluu telineiden lisäksi myös erilaisia kankaita, mutta mikään ei estä asiakasta käyttämästä omia kankaita tai muita kevyehköjä ripustettavia tuotteita telineidemme kanssa.

Kankaana käytetään usein palosuojattua mustaa kangasta (ns. molton), mutta alla olevien esimerkkikuvien tapaan telineitä voi käyttää myös vaaleaan somistukseen ohuempia kankaita käyttäen.


Meiltä löytyviä kangasvaihtoehtoja on muun muassa:
(Ompelemattomien kankaiden hinta sisältää puristimia 1 kpl/m. Ommelluissa kankaisssa yläreunassa velcrokiinnitys.)

 • Molton (useita värivaihtoehtoja), metritavarana 2m leveä, päättelemätöntä: alk. 12 €/metri (+alv)
 • Molton (useita värivaihtoehtoja), metritavarana 3m leveä, päättelemätöntä: alk. 20 €/metri (+alv)
 • Molton, musta noin 3x4m pala, päättelemätön, UUSI: 80 € (+alv)
 • Molton, musta noin 3x4m pala, päättelemätön, KÄYTETTYÄ (mahdollisia pikkuvikoja): 40 € (+alv)
 • Molton, musta noin 3x3m* pala, ommeltu siistiksi: 120 € (+alv)
 • Pimennyskangas, musta 3x3m* ommeltu siistiksi: 60 € (+alv)
 • Pimennyskangas, useita värejä 3x3m* ommeltu siistiksi: alk. 80 € (+alv)
 • Polysatiini, 3x3m* musta: 45 € (+alv)
 • Polysatiini, 3x3m* valkoinen: alk. 60 € (+alv)
 • Voile ommeltu, 3x3m* (suora) tai K3xL2m* (laskostettu) musta: 45 € (+alv)
 • Voile ommeltu, 3x3m* (suora) valkoinen: alk. 60 € (+alv)
 • Naruverho 3m korkea, 3x3m musta ja valkoinen: 60 € (+alv)
 • Naruverho 4m korkea, 3x4m musta ja valkoinen: 90 € (+alv)

*) Kysy myös muita kokoja!


Käyttöhuomioita!
PD-telineet on tarkoitettu kevyeen ripustamiseen, eikä niillä ole tarkoitus korvata järeämpiä trussirakenteita! PD-telineisiin saa ripustaa kankaita, kevyitä valoja sekä somisteita. Asiakas vastaa rikkoontuneiden rakenteiden korvaamisesta.
Kaikki teipit on ehdottomasti poistettava ennen kuin teleskooppirakenteita työntää kasaan, jotta teipit eivät jää jumiin rakenteiden sisälle!


Vuokrahinta: ota yhteyttä myyntiimme ja kerro tarpeesi niin laskemme sinulle hinnan

Ota yhteyttä myyntiimme ja kerro tarpeesi niin laskemme sinulle hinnan. Mikäli käytät nettisivujemme ostoskoritoimintoa, kirjoita tarpeesi (tarvittava metrimäärä, kankaan tyyppi yms.) vapaamuotoisesti tarjouspyyntökorin lisätietoihin niin palaamme asiaan!

Perusmallinen musta PD-teline kahdella pystyputkella ja yhdellä vaakaputkella sekä kahdella jalkojen painolevyllä
PD-telineen osia ja liitoksia kuvakollaasissaMuotinäytöksen maantasalla oleva catwalkEsimerkkitoteutus: loungealue jossa PD-telineitä ja verhoa, baarijakkaroita, tanssiparkettia, baaritiski, pöytiä ja viherkasvejaIntiimi musiikkiesitysnurkkausMusiikkiesitykselle rakennettu tila perusvalkoisessa isossa toimistossaEsittelytiskeistä ja kuormalavoista toteutettu myyntitiski festareilleCosa 30v juhlatOmaan varastoon rakennettu 30v syntymäpäivien juhlatila (vuonna 2019)

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

Tämä tuote on varsin monipuolinen, ole hyvä ja kerro tarjouspyynnön kommenteissa tarkemmin tarpeistasi tämän tuotteen osalta, kiitos.

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Perusmallinen musta PD-teline kahdella pystyputkella ja yhdellä vaakaputkella sekä kahdella jalkojen painolevyllä
PD-telineet ovat monipuolinen tuoteryhmä. Telinettä saa ketjutettua ja sen korkeus on kätevästi säädettävissä.
PD-telineen osia ja liitoksia kuvakollaasissa

Painolevyssä on (kuvassa oranssi) tappi johon pystyputki nostetaan peikoilleen. Vaakaputki nostetaan pikalukolliseen kiinnityskohtaansa pystyputken yläpäässä (siihen on kiinnitettävissä useampi vaakaputki). Sekä pysty- että vaakaputket ovat säädettäviä teleskooppimalleja. Telineen korkeuttaa ja tolppien jänneväliä voi säätää monipuolisesti.

Muotinäytöksen maantasalla oleva catwalk

Yksinkertainen lattiatasoon toteutettu catwalk jossa jenkkituolit, matotus sekä vasemman reunan PD-teline mustalla Molton-kankaalla on meiltä. Oikealla talon oma tumma ikkunaverho. Meiltä saatavilla myös laskostettua pimennyskangasta mikä on Moltonia viimeistellympi ratkaisu. (Trussi-rakenteet ja valot ovat yhteistyökumppanin pystyttämät.)

Esimerkkitoteutus: loungealue jossa PD-telineitä ja verhoa, baarijakkaroita, tanssiparkettia, baaritiski, pöytiä ja viherkasveja

Varastollemme rakennettu lounge-esimerkki jossa on useita tuotteita. Taustaverho on PD-telineisiin ripustettua laskostettua verhokangasta.

Intiimi musiikkiesitysnurkkaus

Isoon perusvalkoiseen toimistotilaan rakennettu intiimi tila musiikkiesitykselle. Tapahtuman aikana tila oli kuvaa hämyisämmin valaistu. (Kuvan valosarja on vanhaa käytöstä poistunutta mallia.)

Musiikkiesitykselle rakennettu tila perusvalkoisessa isossa toimistossa

Isoon perusvalkoiseen toimistotilaan rakennettu intiimi tila musiikkiesitykselle. (Kuvan valosarja on vanhaa käytöstä poistunutta mallia.)

Esittelytiskeistä ja kuormalavoista toteutettu myyntitiski festareille

Esittelytiskeistä ja kuormalavoista toteutettu myyntitiski festareille. Oikella PD-telinettä ja kuvassa lisäksi (vanhan mallista) valosarjaa.

Cosa 30v juhlat

Omaan varastoon rakennettu Cosan 30v synttäreiden juhlatila vuonna 2019. Hallissa kahviteltiin usean viikon aikana isoimpien asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Muita kuvassa olevia tuotteitamme:
Puutuoli Camelot
Puutuoli Greta
Valokirjaimet
Omaan varastoon rakennettu 30v syntymäpäivien juhlatila (vuonna 2019)

Cosan omaan varastohalliin rakennettu juhltatila vuodelta 2019. Kuvassa vuokrakalusteiden lisäksi erilaisia verhoiluja, LP-levyjen kansista tehty väliseinäke, jne.