Catwalk - muotinäytösten lava ja katsomo

Toteutamme monipuolisesti erilaisia catwalk-kokonaisuuksia muotinäytöksiin, messuille ja vaikkapa TV-/elokuvalavasteiksi.

Catwalk voi olla yksinkertaisimmillaan lattiapinnassa oleva messumatolla toteutettu kävelylinja jota ympäröi tuolirivistöt, mutta usein catwalk on hyvä korottaa lattiatasosta jotta ihmiset näkevät sillä kävelevät mallit ja muut henkilöt ongelmitta. Parhaan näkyvyyden ja tunnelman tavoittaa kun korotetun catwalk-lavan lisäksi yleisölle rakennetaan nouseva porrastettu katsomo istumapaikoin.

Catwalk-esiintymislavan ei missään nimessä tarvitse olla perinteinen suora "kiitorata", vaan lavaan voi tehdä käännöksiä, korkeuseroja sekä yhdistellä ympyrälavoja tai niiden osia. Kurkkaa myös Katsomot-sivulle sillä siellä olevat lisäkuvat liippaavat läheltä myös näitä catwalk-asioita.

Ota yhteyttä myyntiimme ja kerro suunnitelmistasi niin laitetaan näytöspuitteet kuntoon!

Pitkä catwalk ja nousevat katsomot
Muotinäytöksen maantasainen punaisella matolla toteutettu catwalk ja nousevat katsomotPitkä catwalk ja nousevat katsomorakenteet tuoleilla Helsingin KaapelitehtaallaPitkä catwalk ja nousevat katsomorakenteet tuoleillaCatwalk/muotinäytöksen valmistelu Merikaapelihallissa Helsingin KaapelitehtaallaMuotinäytöksen maantasalla oleva catwalk

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

Tämä tuote on varsin monipuolinen, ole hyvä ja kerro tarjouspyynnön kommenteissa tarkemmin tarpeistasi tämän tuotteen osalta, kiitos.

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Pitkä catwalk ja nousevat katsomot
Pitkä catwalk ja nousevat katsomot Helsingin Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa. Kuva on otettu rakennusvaiheessa ja catwalkin suojana on muovit päällä.
Muotinäytöksen maantasainen punaisella matolla toteutettu catwalk ja nousevat katsomot

Lattiatason catwalk toteutettuna punaisella messumatolla sekä nousevat katsomot somistetyynyillä/istuintyynyillä varustettuna. Trussirakenne on yhteistyökumppanin toteuttama.

Muita kuvassa olevia tuotteitamme:
Somistetyyny
Pitkä catwalk ja nousevat katsomorakenteet tuoleilla Helsingin Kaapelitehtaalla

Pitkä ja leveä catwalk sekä nousevat katsomot molemmin puolin lavaa ja lavan päässä Helsingin Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa. Kuva on otettu rakennusvaiheessa ja esiintymislavan/catwalkin suojana on vielä muovit päällä.

Muita kuvassa olevia tuotteitamme:
Taittotuoli Jenkki, musta
Pitkä catwalk ja nousevat katsomorakenteet tuoleilla

Pitkä catwalk sekä nousevat katsomorakenteet Helsingin Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa. Kuva on otettu rakennusvaiheessa ja catwalkin suojana on muovit päällä.

Muita kuvassa olevia tuotteitamme:
Taittotuoli Jenkki, musta
Catwalk/muotinäytöksen valmistelu Merikaapelihallissa Helsingin Kaapelitehtaalla

Catwalk sekä nousevat katsomot kuvattuna päätykatomon yläosasta. Kuva on otettu rakennusvaiheessa ja esiintymislavan/catwalkin suojana on vielä muovit päällä.

Muita kuvassa olevia tuotteitamme:
Taittotuoli Jenkki, musta
Muotinäytöksen maantasalla oleva catwalk

Yksinkertainen lattiatasoon toteutettu catwalk jossa jenkkituolit, matotus sekä vasemman reunan PD-teline mustalla Molton-kankaalla on meiltä. Oikealla talon oma tumma ikkunaverho. Meiltä saatavilla myös laskostettua pimennyskangasta mikä on Moltonia viimeistellympi ratkaisu. (Trussi-rakenteet ja valot ovat yhteistyökumppanin pystyttämät.)