Valokirjaimet

Omaa tuontantoamme olevat isot valokirjaimet sopivat moniin tapahtumiin. Suurikokoiset noin yhden metrin korkuiset kirjaimet ovat todellinen katseenvangitsija. Niillä kirjoitettu viesti ei jää huomaamatta ja pureutuu taatusti ihmisten mieleen!

Valokirjaimet ovat suosittu tuote esimerkiksi festivaaleilla, sillä näyttävät upeilta tapahtuman valokuvissa ja tuovat tunnelmaa sekä tunnelmallista valoa hämärtyviin iltoihin. Tyypillisimpiä toteutettuja tekstejä ovat VIP ja BAR mutta niin kun alempaa näkyy, onnistuu kirjaimillamme vaikka mitkä muutkin sanat!

Kirjaimet ovat kokoonsa nähden kohtuullisen helposti siirreltävissä - ne on valmistettu puusta ja vanerista. Tuotteiden kantamisessa tulee olla rauhallinen ja repiviä liikkeitä kannattaa välttää, jotta tuotteet eivät vahingoitu.

Valokirjaimet toimivat normaalilla verkkovirralla ja jokaisessa kirjaimessa on oma kiinteä töpselijohto (maadoittamaton). Tuotetta saa käyttää ainoastaan täysin kuivissa paikoissa ja kuivilla alustoilla, tuote ei kestä kosteutta!

Lampuiksi valokirjaimiin sopivat E27-kantaiset lamput. Voit siis käyttää myös omia valoja tarpeen mukaan. Vuokrahintaan kuuluvat LED-lamput ovat kirkkaita muovikupuisia perusvalkoisia lamppuja ja teholtaan noin 1 W kappaleelta.


Tällä hetkellä saatavilla olevat kirjaimet:
A A B C C E F G G I K L M M N O O P R S T T V W W U X & 3 4

Viimeisin lisäys (2/2024): M


Nykyisistä kirjaimista saa muodostettua yli 5000 suomenkielistä sanaa eikä tämä sivusto enää listaa kaikki vaihtoehtoja vaan pysähtyy 5000 sanan kohdalla, mutta käy toki silti kuitenkin kurkkaamassa sanalistaa:
www.sanaapu.com/?kirjaimet=AABCCEFGGIKLMMNOOPRSTTVWWUX

Englanninkielisten sanojen listakin on jo niin pitkä (yli 10000 sanaa) ettei tämä sivusto suostu enää listaamaan kaikki sanoja mutta aina voi hakea inspiraatiota sanoihin tältäkin sivustolta:
www.ingesanagram.com (kopioi tästä kirjaimet: AABCCEFGGIKLMMNOOPRSTTVWWUX)


Toteutamme lisäkirjaimia osittain asiakkaiden tarpeiden mukaan tapauskohtaisella harkinnalla. Uusien valokirjainten valmistaminen kestää useita tunteja ja se on siten myös suhteellisen kallista puuhaa emmekä voi valitettavasti vastata kaikkiin tarpeisiin (toki valmistamme mitä vaan jos olet valmis kustantamaan kaikki valmistuskulut). Ehdota kuitenkin lisäkirjaimia ihmeessä jos sellaiselle on tarvetta, niin katsotaan onnistuuko tarpeen toteuttaminen budjettiinne sopivalla hinnalla ja koemmeko että kyseiselle kirjainlisäyksestä on meille jatkossakin hyötyä!


  • Valokirjainten korkeus: n. 1 metri
  • Aikuinen ihminen pystyy liikuttelemaan kirjainta - nostamisessa ja kantamisessa on syytä olla rauhallinen, jotta valokirjaimet eivät vaurioidu!
  • Materiaalina maalattu puu
  • Valokirjaimet vaativat verkkovirran, jokaisessa kirjaimessa on kiinteä oma maadoittamaton 230V verkkotöpseli.
  • Lamppujen kanta on normaali E27, vuokrahintaan kuuluvat perusvalot ovat kirkasmuovikupuisia valkoisen valosävyn normaaleja 1W LED-lamppuja. Voit käyttää myös omia vähäkulutuksisia(!) lamppuja.
  • Huomioi käyttöpaikan sähkön riittävyys ja sulakekoot, äläkä käytä kirjaimissa muita kuin vähäkulutuksisia LED-lamppuja.
  • Valokirjaimet eivät kestä kosteutta ja käyttöpaikan tulee olla täysin kuiva, samoin alustan tulee olla täysin kuiva.
Valokirjaimista rakennetut esimerkkisanat LOISTAVA ja COSA
Valokirjaimista rakennettu sana LOISTAVAValokirjaimia varastomme yläkerrassa ja taustalla 172cm korkea pahvi-ihminen antamassa mittakaavaaVuokrattavat Valokirjaimet varastomme yläkerrassaLähikuva Valokirjaimesta numero 3Valorkijaimista rakennettu sana SPECTACULAR ja eri kirjaimissa on käytössä erilaisia lamppujaValokirjaimista rakennettu esimerkkisana SPECTACULARCosa 30v juhlatOmaan varastoon rakennettu 30v syntymäpäivien juhlatila (vuonna 2019)

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinnasto*

Muista kertoa lisätoiveet tarjouspyynnön vapaakommenteissa jos haluat kirjaimiin jotain muita lamppuja kuin perusvalkoiset 1W LED-valot!
93,00 € (sis. alv 24%)
75,00 € (alv 0%)

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Valokirjaimista rakennetut esimerkkisanat LOISTAVA ja COSA
Valokirjaimet ovat isokokoisia (korkeus noin 1 metri!) ja niillä voi toteuttaa näyttäviä viestejä tapahtumassasi!
Valokirjaimista rakennettu sana LOISTAVA

Varastollemme rakennettu esimerkkisana LOISTAVA on erittäin näyttävä ja iso kokonaisuus. Kuva ei todellakaan tee tälle oikeutta!

Valokirjaimia varastomme yläkerrassa ja taustalla 172cm korkea pahvi-ihminen antamassa mittakaavaa

Varastomme yläkerrassa otettu kuva sekalaisista Valokirjaimista normaaleilla perushintaan kuuluvilla LED-valoilla. Perällä näkyy pahvinen mittakaavaa antava ihmisfiguuri (valokuvaajamme Tuomas Elenius ;-)) joka on noin 172cm korkea.

Vuokrattavat Valokirjaimet varastomme yläkerrassa

Vuokrattavat Valokirjaimet varastomme yläkerrassa

Lähikuva Valokirjaimesta numero 3

Lähikuva Valokirjaimesta numero 3

Valorkijaimista rakennettu sana SPECTACULAR ja eri kirjaimissa on käytössä erilaisia lamppuja

Kunnon värioksennus! Mutta tästä näkee miten erilaisia E27-kantaisia valoja käyttämällä Valokirjainten luonnetta voi muuttaa. Kysy rohkeasti myynniltämme vuokrattavissa olevia erilaisia lamppuvaihtoehtoja! Kirjainten perushintaan kuuluu valkoiset LED-lamput.

Valokirjaimista rakennettu esimerkkisana SPECTACULAR

Tästä väriokesennukset näkee miten erilaisia E27-kantaisia valoja käyttämällä Valokirjainten luonnetta voi muuttaa. Osa kuvan lampuista on pyöriviä mikä ei näy kuvassa, mutta voit kuvitella minkälainen disco-fiilis on mahdollista rakentaa pyörivillä, väriä vaihtavilla tai muilla erikoislampuilla. Kysy rohkeasti myynniltämme vuokrattavissa olevia erilaisia lamppuvaihtoehtoja! Kirjainten perushintaan kuuluu valkoiset LED-lamput.

Cosa 30v juhlat

Omaan varastoon rakennettu Cosan 30v synttäreiden juhlatila vuonna 2019. Hallissa kahviteltiin usean viikon aikana isoimpien asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Omaan varastoon rakennettu 30v syntymäpäivien juhlatila (vuonna 2019)

Cosan omaan varastohalliin rakennettu juhltatila vuodelta 2019. Kuvassa vuokrakalusteiden lisäksi erilaisia verhoiluja, LP-levyjen kansista tehty väliseinäke, jne.