Töihin meille? Etsimme tunnollisia ja huolellisia keikkatyöntekijöitä!

Cosa rekrytoi - emme etsi supersankareita

Ota rohkeasti myös yhteyttä jos olet tapahtuma-alan ammattilainen joka kaipaa uusia tuulia! Meillä Cosalla työtehtäviä voi vaihtaa joustavasti talon sisällä ja ajoittain meillä vapautuukin paikkoja muun muassa myynnissä, taloushallinnossa sekä kuorma-autokuljettajan tehtävissä.

Mitä tarjoamme?

Joustavan työympäristön, mukavat työkaverit, kilpailukykyisen palkkauksen (myös asianmukaiset ilta- ja viikonloppulisät mikä ei alallamme ole selviö!) sekä pääsyn mitä erilaisimmille mielenkiintoisille työkeikoille. Työntekijämme viihtyvät meillä tyypillisesti pitkään ja Cosalla on hyvä maine alalla työnantajana. Välitämme työntekijöistämme ja olemme perheyritykselle sopivaan tyyliin yhtä (mafia)perhettä!

Keikkatyöntekijöitä tarvitaan kuljetus- ja roudaustöihin tapahtumakeikoille sekä varastotöihin varastollemme. Työkeikkojen vaativuus asetetaan sopivaksi työkokemukseen nähden ja töihin perehdytetään työnteon ohessa. Ala ei ole rakettitiedettä ja alkuun pääsemisen kynnys on matala. Vakkariväkemme osaa myös hyvin ottaa huomioon vasta alaan tutustuvien uusien työntekijöiden taitotason eikä uusilta henkilöiltä vaadita liikaa.

Tyypillisimpiä työsuoritteita ovat vuokrakalusteiden, esiintymislavojen yms. paketti-/kuorma-autokuljetukset pääkaupunkiseudulla ja keikasta riippuen myös vuokratuotteiden paikoilleen laittamista. Lisäksi varastotöihin tarvitaan ajoittain apukäsiä. Kullakin keikalla tarvittava työntekijämäärä vaihtelee yhdestä useisiin ihmisiin riippuen keikan suuruudesta ja aikataluista.

Voit tehdä töitä meille verokortille (normaali palkkatyöntekijä) tai laskuttamalla meitä (freelancer).

Minkälaisia tyyppejä etsimme?

Erityisesti työnsä vakavasti ottavia, luotettavia ja ihmisten kanssa hyvin juttuun tulevia henkilöitä. Luotettavuus on kaikki kaikessa, sillä keikkatyöntekijän vastuulla saattaa olla esimerkiksi tavaroiden iltatilaisuuteen vieminen, jolloin sovituista aikataluista on pidettävä kiinni ja muutoinkin huolehdittava yrityksemme laatuvaatimusten täyttymisestä.

Tieto lisäkäsiparien tarpeesta ilmaantuu toisinaan yllättäen ja mitä vapaammin olet käytettävissä lyhyenkin varoitusajan työkeikkoihin, sitä varmemmin sinullekin löytyy töitä.

Näistä plussaa

  • Hyvä suomen kielen taito
  • B- tai BC-ajokortti (sekä halu ja kyky ajaa paketti- ja kuorma-autoa (jos C-kortti) turvallisesti Helsingissä)
  • Pääkaupunkiseudun ja juhlatilojen ja -paikkojen tuntemus (nämä oppii nopeasti työtä tehdessäkin)
  • Työkokemus kuljetus- tai roudaustöistä
  • Mahdollisuus ja halu tehdä töitä iltaisin ja viikonloppuisin, toisinaan yömyöhäänkin

Kiinnostuitko?

Kirjoita itse omin kätösin avoin työhakemus sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@cosa.fi!

Vastaamme kaikille hakemuksen lähettäneille - malta kuitenkin odotella useampi arkipäivä sillä yhteydenottosi on saattanut osua juuri johonkin kiireiseen hetkeen.