Nojatuoli Kivi, monipuolinen lepotuoli

Kivi-nojatuolissa on huippumukavaa istua. Tuolimalli sopii hyvin niin messuosastoille kuin paneelikeskusteluihin tapahtumiin ja televisioon. Tämä nojatuolimalli sopii mainiosti myös lounge-tyyppisiin kalustuksiin.

Kivi-nojatuolia/lepotuolia löytyy meiltä yli 110 kappeltta (tilanne helmikuussa 2023) ja sen avulla voi siis toteuttaa mielettömän mukavia seminaareja ja koulutustilaisuuksia jos tapahtumatilan koko vain antaa myöden.

  • Puunväriset jalkaosat, tummanharmaa istuinosa
  • Korkeus: 75 cm
  • Leveys: 73 cm
  • Syvyys: 65 cm
  • Istuinosan leveys: 45 cm
  • Istuinosan syvyys: 48 cm
  • Istumakorkeus: 44 cm
  • Tuolia löytyy meiltä yli 110 kappaletta! (Tilanne 02/2023)

Kivi-tuolia on käytetty paljon erilaisissa TV-ohjelmien sekä elokuvien kuvauksissa, messuosastoilla sekä paneelikeskusteluissa erilaisissa seminaareissa esiintymislavalla. Lisäksi Kivi on luottotuote isoissa business-tapahtumissa missä halutaan että ihmiset viihtyvät ja olosuhteet ovat mukavat ja otolliset yhteistyöasioista keskustelemiseen, pitchaamiseen ja kuulumisten vaihtamiseen.

Nojatuoli Kivi missä on harmaa istuinosa ja puunvärinen jalkaosa
Kivi-lepotuoli takaa päinKivi-lepotuolin harmaa istuinosaOmaan varastoon rakennettu 30v syntymäpäivien juhlatila (vuonna 2019)

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

74,40 € (sis. alv 24%)
60,00 € (alv 0%)

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Nojatuoli Kivi missä on harmaa istuinosa ja puunvärinen jalkaosa
Kiva-nojatuoli/lepotuoli on ulkonäöltään rauhallinen ja asiallinen. Istumamukavuudeltaan se on yksi parhaista tuolimalleista ja tässä tuolissa kelpaa kyllä paneelikeskustelijoiden tai vaikkapa tuomaristoraadin istua!
Kivi-lepotuoli takaa päin

Takaapäin katsottunakin Kivi-nojatuoli on miellyttävän näköinen ja sen vuoksi sitä voikin käyttää myös avoimilla isoilla messuosastoilla missä ihmiset voivat kulkea myös tuolin takana.

Kivi-lepotuolin harmaa istuinosa

Kivi-lepotuolin harmaa istuinosa

Omaan varastoon rakennettu 30v syntymäpäivien juhlatila (vuonna 2019)

Cosan omaan varastohalliin rakennettu juhltatila vuodelta 2019. Kuvassa vuokrakalusteiden lisäksi erilaisia verhoiluja, LP-levyjen kansista tehty väliseinäke, jne.