Tekoviherkasvit

Tekoviherkasvien tuoteosio on pahasti vaiheessa ja täältä ei tällä hetkellä löydy varsinaisia kasvikohtaisia tuotesivuja. Tuotesivuja tullaan lisäämään tähän osioon pikapuoliin!

Tuotesivuja odotellessa saat näppituntumaa oheisesta kuvasta monipuolisesta kasvivalikoimastamme.

Meiltä löytyy tekoviherkasveja pienistä pöytäsomisteista aina suurikokoisiin kasveihin saakka. Kuvassa vasemmalla takana esimerkiksi iso palmu jota löytyy meiltä yksittäiskappale. Keskikokoisia (esimerkiksi puksipuita) tekokasveja meiltä löytyy enemmänkin.

Kysy tekoviherkasveista lisää myynnistämme! Voit lisätä tämän tuotteen tarjouspyyntökoriin ja kirjoittaa tarjouspyyntölomakkeen vapaakommentteihin että minkälaisia kasveja tarvitset ja kuinka paljon.

Iso joukko erilaisia tekoviherkasveja samassa kuvassa tanssilattian päällä
Esimerkkikokonaisuus valkoisesta aidasta ja värikkäästä lounge-alueestaEsimerkkikokonaisuus valkoisella aidalla rajatusta värikkäästi sisustetusta tapahtuman löhöilyalueestaValkoinen puuaita ja sen kaksiosainen portti avoimeksi avattunaEsimerkkitoteutus: loungealue jossa PD-telineitä ja verhoa, baarijakkaroita, tanssiparkettia, baaritiski, pöytiä ja viherkasveja

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

0,00 € (sis. alv 24%)
0,00 € (alv 0%)

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Iso joukko erilaisia tekoviherkasveja samassa kuvassa tanssilattian päällä
Meiltä löytyy monipuolinen valikoima tekoviherkasveja. Nettisivujemme tekoviherkasviosio on vielä pahasti kesken, mutta sinne lisätään pikapuoliin lisää tuotteita. Kuvassa myös tanssiparkettijäljitelmää sekä taustalla PD-telineeseen ripustettua mustaa verhoa.
Esimerkkikokonaisuus valkoisesta aidasta ja värikkäästä lounge-alueesta

Värikkäät säkkituolit, pystypöydät sekä vihreä messumatto sopii hyvin valkoisella puuaidalla rajattuun esimerkkikokonaisuuteen. Kuvassa myös katulyhtyjä, puistonpenkkejä sekä viherkasveja ja somistetyynyjä.

Esimerkkikokonaisuus valkoisella aidalla rajatusta värikkäästi sisustetusta tapahtuman löhöilyalueesta

Valkoisen aidan kanssa sopii yhteen mitä erilaisimmat vuokratuotteemme. Tässä kuvassa aidattu demoalue on täytetty pääosin värikkäillä ja mukavaan oleiluun sopivilla tuotteilla kuten säkkituoleilla ja puistonpenkeillä. Kuvasta löytyy myös pystypöytiä, tekoviherkasveja sekä erilaisia valaisimia.

Valkoinen puuaita ja sen kaksiosainen portti avoimeksi avattuna

Kaksiosainen portti aukeaa kevyesti ja siinä on yksinkertainen puusta tehty salpalukitus. Aidatulla alueella näkyy erilaisia vuokrakalusteitamme.

Esimerkkitoteutus: loungealue jossa PD-telineitä ja verhoa, baarijakkaroita, tanssiparkettia, baaritiski, pöytiä ja viherkasveja

Varastollemme rakennettu lounge-esimerkki jossa on useita tuotteita. Taustaverho on PD-telineisiin ripustettua laskostettua verhokangasta.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista