Rahi Nordic

Nordic-rahi on selkeälinjainen harmaa rahimalli joka soveltuu hyvin esimerkiksi VIP-lounge -tyyppisiin tiloihin. Rahin päällinen on harmaata kangasta ja samaa sarjaa löytyy meiltä myös Nordic-sohva ja Nordic-lepotuoli.

  • Harmaa rahi metallijaloilla
  • Toimii myös istuimena
  • Istuinkorkeus: noin 40 cm
  • Koko noin 93x93 cm
  • Meiltä löytyy samaa sarjaa myös sohva ja lepotuoli
Harmaa Nordic-rahi
Nordic-sarjan harmaa sohva, nojatuoli ja rahi valokuvausstudiossaOmaan varastoon rakennettu 30v syntymäpäivien juhlatila (vuonna 2019)

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

74,40 € (sis. alv 24%)
60,00 € (alv 0%)

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Harmaa Nordic-rahi
Nordic-rahi on ryhdikäslinjainen ja mukava vuokrarahi. Meiltä löytyy samaa sarjaa myös sohva ja nojatuoli/lepotuoli. Näillä kolmella tuotteella saat aikaiseksi erittäin mukavia lounge-tyyppisiä ratkaisuja esimerkiksi messuosastolle tai business-tapahtumiin.
Nordic-sarjan harmaa sohva, nojatuoli ja rahi valokuvausstudiossa

Näillä kolmella Nordic-sarjan tuotteellamme saat aikaiseksi erittäin mukavia lounge-tyyppisiä ratkaisuja esimerkiksi messuosastolle tai business-tapahtumiin.

Omaan varastoon rakennettu 30v syntymäpäivien juhlatila (vuonna 2019)

Cosan omaan varastohalliin rakennettu juhltatila vuodelta 2019. Kuvassa vuokrakalusteiden lisäksi erilaisia verhoiluja, LP-levyjen kansista tehty väliseinäke, jne.