Cosa vuokrakalusteet

Lattiatasoon tehty muotinäytöksen catwalk-kuja jossa Cosan mustia taittotuoleja ja messumatolla matotettu näytösalue.

Cosa Nostra Crew Oy - tuttavallisemmiin pelkkä Cosa - on vuonna 1989 perustettu kalustevuokraukseen erikoistunut yritys. Olemme yksi alan vanhimmista ja kokeneimmista toimijoista Suomessa. Cosa on perheyritys mikä näkyy arvoissamme ja maanläheisessä ja reilussa tavassamme toimia. Olemme aidosti kiinnostuneita kuulemaan asiakkaiden toiveita sekä tarpeita ja pyrimme jatkuvasti kehittämään tuote- ja palveluvalikoimaamme markkinoiden todellisten tarpeiden mukaan.

Meillä on kiva olla töissä ja asiakkaatkin tykkää meistä ja me heistä/teistä! :)

Sukupolvenvaihdos on toteutettu jo vuosia sitten yrityksen perustajan Timo Porkan jäätyä eläkkeelle. Timon tytär Rita Elenius astui tuolloin toimitusjohtajan saappaisiin useamman vuoden Cosalla työskentelmisen jälkeen.

Cosan vakkariporukkaa (kuvat tulossa)

Rita
Rita Elenius
Toimitusjohtaja

Antti
Antti Hartikainen
Myynti ja tuotekehitys

Samu
Samu Karppinen
Myynti

Tommi
Tommi Rautanen
Myynti

Anna-Kaisa
Anna-Kaisa Tarkiainen
Myynti ja taloushallinto

Niko
Niko Heikkilä
Varasto

Miikka
Miikka Suomela
Kenttä ja varasto

Robin
Robin York
Varasto ja kenttä

Akseli
Akseli Halonen
Varasto ja kenttä

Otto
Otto Uusitalo
Varasto ja kenttä

Tuomas
Tuomas Elenius
ATK-Pasi ja valokuvaus

Timo
Timo Porkka
Cosan perustaja ja pääomistaja (eläkkeellä)


Kalustevuokraus

Yksi varastohalleistamme somistettuna 30v-juhlatilaksi vuonna 2019.

Vuokraamme kalusteita ja muita tuotteita pienistä yksityishenkilöiden tarpeista aina valtaviin festivaaleihin ja yritystapahtumiin saakka. Meillä on valtava joukko tapahtuma-alan vakioasiakkaita joiden kanssa olemme toimineet vuosia ja joidenkin kanssa jopa vuosikymmeniä.

Olemme toimittaneet kalusteita, esiintymislavoja ja vaikka mitä muuta muovilehmästä discopalloihin tuhansiin ja tuhansiin tapahtumiin ympäri Suomea. Mikäli olet vuosikymmenien aikana käynyt festareilla, yritystapahtumissa, messuilla tai muissa tapahtumissa, olet erittäin todennäköisesti ollut tekemisissä myös meidän tuotteiden kanssa. Olet saattanut istua samalla sohvalla kuin missä maailmanluokan starat ovat istuneet takahuoneissaan keikkaillessaan Suomessa tai voit bongailla tuotteitamme lukuisista kotimaisista TV-tuotannoista ja elokuvista.

Vuokraamme tuotteitamme niin yrityksille kuin yksityishenkilöille - yksi tuoli päiväksi tai vaikkapa 50 sohvaa kuukaudeksi - kaikki onnistuu.

Vuokratuotteiden kuljetus-/roudauspalvelut

Kaksi Cosan työntekijää asentaa messumattoa Helsingin Merikaapelihallin lattiaan häämessujen rakennusvaiheessa.

Edullisin tapa vuokrata meiltä tuotteita on tulla itse hakemaan ja palauttamaan ne (ennalta sovitusti!). Luonnollisesti meiltä saa lisäpalveluna kuljetuspalvelut sekä tarpeen mukaan voimme asetella tuotteet paikoilleen (ja poisnoudossa kerätä) - eli hoitaa niin sanotut roudaustyöt.

Kuljetukset ovat edullisimpia arkipäivisin. Toimimme myös 24/7 ilta- ja yökaikaan sekä viikonloppuisin, mutta tällöin työvoimakustannukset nousevat oleellisesti sillä haluamme maksaa työntekijöillemme sekä keikkatyöntekijöille kunnollista palkkaa asiaankuuluvine lisineen.

Oman kuorma- ja pakettiautokaluston lisäksi käytämme suurissa festivaali- ja messutapahtumissa myös ulkopuolisia kuljetusliikkeitä jotka operoivat tarvittaessa täysperävaunukalustolla.

Voit kysyä myynnistämme lisää kuljetus- ja roudauspalveluista!

Erikoisratkaisut - puu- ja metallipajat

Cosan suunnittelemia ja valmistamia isoja LED-valokirjaimia varastomme yläkerrassa kuvattuna

Henkilökunnastamme löytyy kokemusta ja osaamista erilaisten erikoisratkaisuiden suunnitteluun ja toteutukseen. Olemme vuosien varrella tehneet lukuisia avaimet käteen -ratkaisuja erilaisille tahoille.

Puu- ja metallipajoissamme valmistuu myös uusia itse suunniteltuja ja toteutettuja tuotteita vuokrauskäyttöön. Tästä hyvänä esimerkkinä oheisen kuvan suuret valokirjaimet joita valmistetaan lisää tarpeiden mukaan.

Muita toteuttamiamme tuotteita ovat esimerkiksi Rustiikkiset penkkipöytäsetit, Kilpi-sohvapöydät sekä ilman työkaluja koottavat Basso-pystypöydät sekä muut osittain samoista komponenteista toteutetut vuokrakalusteet.