Vuokrakalusteet ja vuokratuotteet

Teltat ja esiintymislavat löytyvät omista osioistaan.

Pisarasuoja

Tapahtumaturvallisuus
Käsidesiautomaatti sekä plekseistä toteutettuja pisarasuojia lisäämään tapahtumien kävijäturvallisuutta tartuntatauteja vastaan. Tämä osio tulee laajenemaan tulevaisuudessa.

Tuoli

Tuolit, penkit ja jakkarat
Erilaiset tuolit, baarijakkarat ja penkit. Tuoleja löytyy hyvin suuriakin määriä. Istumisratkaisuja myös lastenjuhliin ja lapsille. Tuolimme ovat kiinnitettävissä toisiinsa viranomaisten määräysten mukaisesti.

Rahi

Sohvat, rahit ja lepotuolit
Erilaisia rahimalleja ja -värejä, mukavia lepotuoleja sekä erilaisia ja kokoisia sohvia.

Pöytä

Pöydät
Pöytiä moneen tarpeeseen - suurista pyöreistä pöydistä aina mataliin kahvipöytiin. Valikoimastamme löytyy pystypöytien ja peruspöytien lisäksi muun muassa erilaisia tarjoilypöytäratkaisuja.

Kuormalavakalusteet

Kuormalavakalusteet
Kuormalavoista rakennetut kalusteratkaisut sopivat hyvin erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Olemme toteuttaneet kuormalavakalusteet itse ja niissä on huomioitu muun muassa kuljetustarpeet näppärin kokoontaitettavin ratkaisuin. Tuotteisiin on saataville erilaisia pehmusteita ja pöytiin pleksipintoja.

Baaritiski

Esittely- ja baaritiskit
Valikoimastamme löytyy erilaisia tiskejä moneen käyttöön. Erilaisten valaistujen tiskien lisäksi valikoimastamme löytyy myös ulkokäyttöön soveltuvaa rouheaa festivaalibaaritiskiä.

Kulunohjauspylväät

Tilanjakajat
Tilanjakamiseen tarkoitettuja kulunohjaustolppia ja -köysiä, aitoja sekä barrikadeja. Osa viherkasveistamme soveltuu myös tilan jakamiseen.

Narikka

Naulakot ja narikat
Naulakko- ja narikkatuotteita vaatteiden ripustamiseen ja säilyttämiseen. Valikoimastamme löyty myös erilaisia narikkalappuja suurillekin naulakkomäärille.

Tekoviherkasvi

Viherkasvit
Keinotekoisia viherkasveja keventämään tai jakamaan tilaa. Erilaisia kasveja löytyy sekä matalia, että korkeita vaihtoehtoja.

Punainen matto, VIP-matto

Matot ja lattiat
Mattoratkaisuillamme voit peittää lattian sopivalla värisävyllä, tehdä siitä parketinomaisen tanssilattian tai vaikkapa luoda ylellisyyttä pitkällä punaisella matolla.

Sienimallinen kaasulämmitin

Lämmittimet ja viilennyslaitteet
Viileiden tilojen käyttöä voi monipuolistaa ja käyttöaikaa pidentää vuoden kylmiin ajankohtiin tehokkaiden kaasu- ja sähkölämmittimien avulla. Meiltä löytyy myös tuulettimia sekä ilmastointilaitteita tilojen viilentämiseen.

Roskakori

Roskakorit ja tuhkakupit
Roska-astioita erisuuruisiin tarpeisiin. Osassa malleja on myös integroitu tuhkakuppi.

Mainosteline

Mainos-, esite- ja lehtitelineet
Mainosten ja esitteiden esillepanoon tarkoitettuja ulko- ja sisäratkaisuja.

Valaisin

Valaistus ja ulkotulet
Valoa kansalle! Erilaisia valaisimia lattialle ja pöydille. Valopyramideja somistamiseen sekä näyttäviä ulkotulitelineitä ulkokäyttöön.

Valaisin

Jääkaapit sekä muut tuotteet ruuanvalmistukseen ja catering-tarpeisiin
Makkaragrilli ja paellapannu sekä erilaiset kylmälaitteet juomien viileään säilytykseen.

Peili vuokralle

Peilit
Erilaisia peilejä erittäin suurista pyörillä olevista peileistä normaalien kokovartalopeilien kautta aina valaistuihin meikkauspeileihin.

Muut sekalaiset tuotteet
Yllä oleviin osioihin kuulumattomia vuokratuotteita. Muun muassa päivänvarjoja, hyllyratkaisuja sekä puhujanpönttö.

Teltat ja esiintymislavat löytyvät omista osioistaan.

Ohjeita ja neuvoja

Tähän on koottu pieni muistilista tilausta tai tarjouspyyntöä jättävälle.

1. Löydät vuokratuotteemme näiltä nettisivuilta. Kysy myynnistämme jos et löydä jotain tiettyä tuotetta - uusien tuotteiden lisääminen sivuillemme laahaa välillä hieman hankintojen perässä.

2. Arvioi tuotteiden tarve kappalemäärinä. Luonnollisesti autamme tarvittaessa esimerkiksi järkevän kokoisten pöytien valitsemisessa.

3. Vuokrakäytössä oleville tuotteille tyypilliseen tapaan tuotteiden kuluneisuusaste vaihtelee. Mainitse siis myyjillemme, että aiotaanko esimerkiksi pöydissä käyttää liinoja vai ei.

4. Milloin tarvitset tuotteet käyttöösi ja milloin ne palautuvat meille? Huomioi että perjantai-maanantai -vuokra sisältyy tuotteiden perushintaan ja on aina edullisempaa kuin nouto/palautus viikonloppuna.

5. Noudatko (ja/tai palautatko) itse tuotteet varastoltamme? Riittääkö kuljetuskapasiteettisi? Huomioi, että tarjoamme myös kuljetuspalveluita tuotteillemme.

6. Asetatko tuotteet itse paikoilleen, vai haluatko että henkilökuntamme hoitaa sen puolestasi? Pelkkä kuljetuspalvelu kattaa tyypillisesti tavaroiden jättämisen lastauslaiturille tai sitä vastaavaan paikkaan.

Hinnat

Hintamme ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Tilausmuutokset

Mikäli tilaukseen tehdään viime hetken muutoksia (kahden arkipäivän sisällä ennen vuokra-ajan alkamista), pidätämme oikeuden veloittaa tilauksesta poistetut/vähennetyt tuotteet täysimääräisesti muutosta edeltäneen tilanteen mukaisesti. Koko tilauksen peruuttaminen viime hetkellä veloitetaan täysimääräisesti. Lisätilaukset pyrimme toimittamaan mahdollisuuksien mukaan.