Vuokratuotteet - tuoteryhmät

Vuokrakalustevalikoimamme on ryhmitelty erilaisiin alla ja sivuston päävalikossa sekä sivujen alareunassa näkyviin tuoteryhmiin.

Tämän tuoteryhmiä esittelevän sivun kuvat päivitetään pian kauniimmiksi. :-)

Musta tuoli

Istuimet - tuolit, sohvat, penkit, rahit, ...

Istumiseen löytyy laajasti erilaisia tuotevaihtoehtoja. On televisiosta ja elokuvista tuttuja kansainvälisen tason puisia juhla-/häätuoleja, eri mallisia taittotuoleja, sohvia, nojatuoleja ja lepotuoleja. Istuimeksi sopii myös erilaiset rahit ja penkit lastenjakkaroita ja syöttötuoleja unohtamatta. Löhöolemiseen löytyy riippumattoja ja erilaisia säkkituoleja.

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Pöydät

Pöytämalleja löytyy laaja valikoima laidasta laitaan. Saatavilla on muun muassa perinteisiä suorakaiteen muotoisia pöytiä esimerkiksi ruokailuun, eri kokoisia pyöreitä pöytä, kiinteitä ja koottavia pystypöytiä eri korkuisina sekä esimerkiksi buffet-pöytäratkaisuja eri kokoluokan tarpeisiin.

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Pallet-kuormalavakalusteet

Pallet-kuormalavakalusteet ovat omaa tuotantoamme ja ne ovat erittäin suosittu tuoteryhmä erilaisissa tapahtumissa ja festareilla. Pallet-valikoimaan on saatavilla mittatilaustyönä tehtyjä laadukkaita säänkestäviä Deluxe-pehmusteita sekä rentoja ja näyttäviä räsymatoin toteutettuja Bazaar-päällisiä.

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Penkkipöytäsetit

Lähes jokaisesta isommasta kesätapahtumasta tutut penkkipöytäsestit on nostettu omaksi tuotekategoriakseen niiden suuren suosion vuoksi. Meiltä löytyy normaalia penkkipöytäsettiä kahdessa eri kuntoluokassa sekä lisäksi omana tuotantona toteutettua jyhkeämpää ja näyttävämpää Rustiikki-settiä.

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Baaritiskit ja esittelytiskit

Kuvassa näkyy monipuolinen ja perinteinen alumiiniprofiilista ja levyistä toteutettu messutiski/myyntitiski jota on piristettyä tyylikkäällä puukannella. Myös baaritiskit löytyvät tästä tuoteryhmästä ja baaritiskeissä valikoimaan kuuluu muun muassa omana tuotantona toteutettua modulaairsta LED-valobaaritiskiä sekä perinteisiä ns. VIP-tiskejä jotka ovat jyhkeitä ja baarityöntekijän näkövinkkelistä toimivia ammattituotteita.

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Naulakot, narikat, naulakkolaput ja vaaterekit

Mihin vieraiden/juhlijoiden päällysvaatteet laitetaan tapahtuman ajaksi? Tästä tuoteryhmästä löytyy ratkaisut isojenkin narikkakokonaisuuksien rakentamiseen. Meiltä löytyy itse naulakoiden ja narikoiden lisäksi myös narikkatoiminnassa ehdottomasti tarvittavat naulakkolaput.

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Kulunohjaus, köysitolpat, aidat, barrikadit, sermit, ...

Kulunohjaus - eli ihmisten liikkumisen ohjaamista ja rajoittamista. Kulunohjaintuotteita löytyy monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin. Kevyimmillään ihmisiä voi ohjata ja alueita rajat perinteisillä köysi-/hihnatolpilla ja toisessa päässä meiltä löytyy saksalaisia sertifioituja barrikadi-aitoja festarilavojen eteen suojaamaan niin yleisöä kuin artisteja. Lisäksi valikoimasta löytyy erilaisia aitoja, sermejä sekä ammattilaisille hyvin tuttu monipuolisiin tarpeisiin sopiva PD-teline (pipe and drape).

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Esitetelineet, opasteet, luentovälineet

Klassiset A-telineet/katuseisojat ovat tyyppiesimerkki tämän tuoteryhmä tuotteista. Erilaisten esitetelineiden avulla voit viestiä asiakkaille ja tapahtuman kävijöille mitä tahansa pöytäkartoista WC-opasteisiin. Meiltä löytyy myös koulutustilanteisiin sopivia valkotauluja ja fläppitauluja lehtiöllä tai ilman.

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Lämmittimet

Paleltaako? Meiltä löytyy sekä sähkö- että nestekaasukäyttöisiä lämmittimiä. Isot "sienimalliset" (slanginimi) kaasulämmittimet sopivat hyvin viileisiin vuodenaikoihin ja niitä käytetään paljon esimerkiksi syksyisin tuomaan lisää lämpöä syysiltojen tapahtumiin. Luonnollollisesti voit vuokrata meiltä myös kaasupullot etkä tarvitse omaa kaasua.

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Jääkaapit, grillit, paellapannut

Ruokaa ja juomaa! Eri kokoisten kylmäkaappien sekä tynnyrijääkaappien lisäksi tästä tuoteryhmästä löytyy makkaragrillit sekä paellapannut.

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Roskakorit ja tuhkakupit

Tapahtumissa syntyy väkisinkin roskaa ja alue pysyy sitä siistimpänä mitä enemmän roskiksia on tarjolla ihmisten käyttöön. Valikoimastamme löytyy isot 240-litraiset muoviroskikset sekä pienempiä roskis-/tuhkakuppiratkaisuja. Roskien hävittäminen vuokrauksen päätteeksi sisältyy pienissä tuotemalleissa vuokrahintaan ja 240-litraisessa isossa roskiksessa se on maksullinen lisäpalvelu.

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Messumatot, matot ja lattiat

Punaisia mattoja, erilaisia somistemattoja, modulaarista tanssiparkettia sekä erilaisia suojaratkaisuja. Lisäksi meiltä löytyy monipuolinen valikoima messumattoa jolla voi matottaa esiintymislavoja, messuosastoja, kulkureittejä, kokonaisua juhlatiloja jne.

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Tekoviherkasvit

Tekoviherkasvien tuoteryhmän rakentaminen on vielä pahasti kesken. Saat kuitenkin suuntaa-antavaa vinkkiä monipuolisesta valikoimastamme ja suosittelemme myyntiimme yhteyden ottamista niin katsellaan tarpeitasi vastaava viidakko kuntoon!

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Valot ja ulkotulet

Suomi on osan vuodesta hyvin synkkä maa ja erilaiste valoa tuottavat tuotteet ovatkin erittäin suosittuja kaikissa tapahtumissa. Olemme muun muassa suunnitelleet ja toteuttaneet suurikokoiset valokirjaimet joilla saa toteutettua erittäin näyttäviä tekstejä! Valikoimasta löytyy myös erilaisia spottivalaisimia sekä pöytä- ja jalkalamppuja. Yksi ikoninen tuote on ns. karnevaalivalot eli meillä Tivoli-valosarjana tunnetut valoköydet joihin saa E27-kantaisia lamppuja kiinni.

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Teltat ja katokset

Pop up -telttoja löytyy vuokralle eri kokoisina versioina ja telttoihin on saatavilla ikkuna- ja oviseiniä. Oman tuotevalikoimamme lisäksi kauttamme saa myös suuria tapahtumatelttoja yhteistyökumppaneidemme toteuttamana.

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Esiintymislavat ja katsomot

Esiintymislavat ovat kaikille tapahtuma-alan ihmisille tuttu juttu. Meidän lavat ovat Buteccia ja peruspalan koko on standardi 2x1 metriä. Meiltä löytyy myös erikokoisia ympyrälavoja, portaita, kaiteita ja voimme toteuttaa myös erikoisratkaisuja. Esiintymislavat ovat monipuolinen tuoteryhmä ja kehotamme olemaan yhteydessä myyntiimme mikäli lava-asiat eivät ole erityisen tuttuja niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiin parhaiten sopiva ratkaisu!

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Muut kalusteet ja vuokratuotteet

Sekalaisiin tuotteiisin kuuluvat muun muassa puhujanpöntöt, peilit ja erilaiset huovat ja tyynyt. Pandemia-aikojen jälkimainingeissa todettakoon että meiltä löytyy myös suuria määriä käsidesiannostelijoita telineineen kaikkiin tapahtumiin - pidetään flunssien ja vatsatautien leviäminen kurissa tapahtumissa jatkossakin!