Esiintymislavat ja katsomot

Esiintymislava
Suorakaiteen muotoinen esiintymislava

Toteutamme esiintymislavakokonaisuuksia yli 30 vuoden kokemuksella! Esiintymislavat rakennetaan pääosin 2x1m lavaelementeistä sekä tarpeen mukaan erilaisia erikoispaloja käyttäen. Meiltä löytyy myös hyvä valikoima eri kokoisia ympyrälavoja.

Esiintymislavoista on mahdollista toteuttaa perusmallistan suorakaiteen muotoisten lavojen lisäksi erittäin näyttäviä ja moniulotteisia kokonaisuuksia joissa yhdistellään eri korkuisia osuuksia myös kokonaisiin ympyrälavoihin tai niiden osiin. Ota yhteyttä myyntiimme niin toteutetaan juuri kaipaamasi kaltaisen kokonaisuus oli kyseessä sitten yritysjuhlat, messuosasto, yksityistilaisuus tai vaikkapa tuotepromootio kauppakeskuksessa.

Toteutamme jatkuvasti perusmallisten suorakaidelavojen sekä ympyrälavojen lisäksi erilaisia catwalk-toteutuksia muotinäytöksiin ja messuille, nousevia katsomoita, isoja buffet-pöytäkokonaisuuksia, invakatsomoita ja invaramppeja - kysy rohkeasti niin ratkotaan ja toteutetaan tarpeesi!

Mikäli esiintymislavat tuntuvat tuotteena isolta ja pelottavalta niin ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme ja kerro vapaamuotoisesti tarpeesi niin mietitään yhdessä paras toteutustapa - et sitoudu mihinkään ottamalla yhteyttä!

Tutustu esiintymislavojen perustietoihin ja teknisiin tietoihin tältä sivulta!

Esiintymislavojen perustiedot
Esiintymislavojen perustiedot
LUE PERUSASIOISTA TÄÄLTÄ
Hinnat: kts. tuotesivulta
Perusmalliset esiintymislavat, suorakaide
Perusmalliset esiintymislavat, suorakaide Hinnat: kts. tuotesivulta
Ympyrälavat
Ympyrälavat Halkaisijat: 1/1,8/2/3/4/5/6/8/12 metriä

Hinnat: kts. tuotesivulta
Katsomot
Katsomot Tilapäiskatsomot ja nousevat katsomot, tuoleilla tai ilman
Hinnat: kts. tuotesivulta
Invakatsomot ja invarampit
Invakatsomot ja invarampit Hinnat: kts. tuotesivulta
Catwalk - muotinäytösten lava ja katsomo
Catwalk - muotinäytösten lava ja katsomo Hinnat: kts. tuotesivulta