Galleria - inspiroidu toteutuksistamme

Laitamme tälle sivulle esimerkkejä erilaisista toteutuksista joita vuokraamamme tuotteet ja kalusteet ovat mahdollistaneet. Voit ottaa kuvista vinkkiä ja ideoita omaan tapahtumaasi ja kysele ihmeessä lisää myynnistämme!

Valtaosa kuvista on otettu tapahtumien rakennusvaiheessa ja kuvissa voikin olla kalusteissa suojamuoveja vielä päällä ja näkyä erilaisia pieniä keskeneräisyyksiä. Lisäksi kuvissa saattaa näkyä myös muiden toimijoiden tuotteita - kuvateksteistä löytyy tarkenteita että mitkä kuvan tuotteet ovat meidän mikäli kokonaisuus ei ole pelkästään meidän toteuttamamme.

Kuvat aukeavat isommaksi klikkaamalla ja ison kuvan yhteydessä on kuvateksti josta löytyy lisätietoja

Esimerkkitoteuksia rakennettuna varastollemme

Somistusesimerkki häihin suosittuun puutuoliimme

Pyöreä pöytä somistettuna esimerkkihääteemalla

Pöytäsomisteita

Meiltä löytyy myös somisteita vuokralle

PD-telineeseen tai muuhun ripustettavat roikkuvat somisteet

Kultaisia somisteita

Supersuosittu häätuolimme esimerkinomaisesti somistettuna

Erilaisia pöytä- ja soimistusesimerkkejä rakennettuna varastollemme

Erilaisia pöytä- ja soimistusesimerkkejä rakennettuna varastollemme - kysy lisää myynnistämme

Asiakaspalvelupiste erilaisiin tapahtumiin

Normaaleihin messutiskeihimme saa myös puukannen

Esimerkkikokonaisuus jossa erilaisia tuotteitamme tanssilattiasta aluetta reunustaviin PD-telineisiin joissa Molton-kangasverhoilu

Esimerkkikokonaisuus kahvila-/baarimaisesti tilasta tapahtumiin - kokonaisuudessa paljon mustaa, metallia ja puuta sekä erilaisia valaisimia

Esimerkkikokonaisuus kahvila-/baarimaisesti tilasta tapahtumiin - kokonaisuudessa paljon mustaa, metallia ja puuta

Puuta ja vaaleaa, valaisimia, myyntitiski, tanssilattia sekä muun muassa PD-telineillä ja Molton-kankaalla rajattu esimerkkialue kahvilamiljööstä

Paljon puuta ja vaaleita tuotteita sisältävä kahvil-/baarimainen esimerkkikokonaisuus

Somisteita vaaleavoittoiseen/puuta sisältävään kokonaisuuteen

Somisteita valkoisella hupulla huputetun pystypöydän päällä

Messutiski puukannella, tekoviherkasveja sekä valaisimia

Pystypöytä huputettuna valkoisella hupulla, puisia pöytiä sekä viherkasveja sekä valaisimia

Kulunohjaimia, edessä musta köysi ja takana vaalea

Monipuolinen kulunohjainvalikoimamme

Iso pyöreä matto sekä kulunohjainmallistoamme

Tekoviherkasveissa löytyy! Kysy lisää myynnistämme! (Nettisivujen viherkasviosiosta ei tällä hetkellä löydy kaikki viherkasvimalleja)

Varastomiljöön esimerkkiviidakko tekoviherkasvein toteutettuna

Tekoviherkasveja

Tekoviherkasveja löytyy laidasta laitaan

Tekoviherkasveja löytyy monen mallista ja kokoista

Leppoisat puiset tuoli ja pieni pöytä tekoviherkasviviidakkomme edessä

Leppoisat puiset tuoli ja pieni pöytä tekoviherkasviviidakkomme edessä varastollemme rakennettuna

Tekoviherkasveja ja tunnelmavalaistusta

Varastolle rakennettu kuvauspiste toteutettuna vuokratuotevalikoimamme tuotteilla

Näyttävät ja kivasti omaa rauhaa istujalle antavat Egg-noja-/lepotuolimme

Cosa juhli 30-vuotista taivaltaan alkuvuodesta 2019 omalle varastolle rakennetussa juhlatilassa. Tila kalustettiin omilla tuotteilla ja ruokapuolesta sekä valosta/äänestä ja viihdepeleistä vastasivat yhteistyökumppanit.

Cosa juhli 30-vuotista taivaltaan alkuvuodesta 2019 omalle varastolle rakennetussa juhlatilassa. Katto somistettiin kangasripustuksin ja varastohalliin ryhmiteltiin erilaisia kulmauksia ja istumispaikkoja.

Suuret valokirjaimet ovat omaa tuotantoamme samoin kuin kuvan rustiikkiset pöydät. Tuoleina kuvassa kahta eri puista tuolimalliamme ja pöydän somisteina erilaisia tuotteitamme.

Cosa juhli 30-vuotista taivaltaan alkuvuodesta 2019 omalle varastolle rakennetussa juhlatilassa. Kuvan jukeboxi on meidän oma samoin kuin muutkin tuotteet valaistusta ja trusseja lukuun ottamatta.

Cosa juhli 30-vuotista taivaltaan alkuvuodesta 2019 omalle varastolle rakennetussa juhlatilassa. PD-telineisiin ripustettiin somisteiksi LP-levyjen kansia ja katon kangasripustuksiin heijastettiin discopallojen kautta valoa. Taustalla näkyy suuria valokirjaimiamme.

Cosa juhli 30-vuotista taivaltaan alkuvuodesta 2019 omalle varastolle rakennetussa juhlatilassa. Kalustimme tilan monipuolisesti erilaisiin kokonaisuuksin. Pitkä tumma baaritiski somistettiin tekoviherkasvein ja kalseaa varastohallin lattiaa pehmennettiin erilaisin matoin.Kuvia toteutetuista tapahtumista (kuvat otettu pääosin rakennusvaiheessa)

Valkokantisia Hexa-pystypöytiä sekä penkki-pöytäsettejä Helsingin Messukeskuksessa. Kuva on otettu tapahtuman rakennusvaiheessa.

Lounge-tila Nordic Business Forumissa jossa meidän Nordic-malliston sohvia. Samaa sarjaa löytyy myös lepotuoleja ja raheja. Kuvan muut kalusteet ovat muiden toimijoiden toimittamia.

Koottavia pystypöytiä neliskulmaisella kansilevyllä Helsingin Messukeskuksessa. Taustalla näkyy myös puisia baarijakkaroita. Kuvan muut tuotteet ovat muiden toimijoiden kalusteita.

Ilman työkaluja näppärästi koottavat pystypöytämme odottamassa tapahtuman alkamista.

Kuvan sohvia löytyy meiltä useita kymmeniä kappaleita ja niistä voidaankin muodostaa suuriakin kokonaisuuksia. Kuvassa myös Pallet-kuormalavakalusteistamme toteutettuja pöytiä sekä koottavia pystypöytiä. Kuva on otettu rakennusvaiheessa kun suojamuovit ovat vielä paikoillaan.

Helposti osissa kuljetettavat ja ilman työkaluja koottavat pystypöytämme sopivat moniin tilaisuuksiin ja tässä kuvassa niissä on käytössä valkoiset kannet täydentämässä valkoisten sohviemme kokonaisuutta.

Puisia baarijakkaroitamme Nordic Business Forumissa vuonna 2018. Etualalla pehmeänä koottava 60cm kannen pystypöytämme sekä kaukana taustalla mustia sohvia. Kuvan muut tuotteet ovat muiden toimijoiden toimittamia.

Yksinkertainen catwalk-ratkaisu ilman porrastettuja katsomoita ja esiintymislavalla korotettua keskiosaa. Tämä toteutus tehtiin hääpukujen muotinäytökseen Merikaapelihallin yläkertaan Kaapelitehtaalla Helsingissä. Asiakkaana Love Me Do -häätapahtuma.

Valkoista puuaitaa (löytyy yli 250m!), katulamppuja, puistonpenkkejä ja tekoviherkasveja tapahtumatila Ruohiksessa Helsingissä

Valikoimastamme löytyy eri kokoisia pyöreitä pöytä istuviin illallisiin ja tuoleiksi esimerkiksi kuvan Banquet-tuolit huputettun. Kuvauspaikkana tpahtumatila Ruohis Ruoholahdessa

Tumma lounge-alue toteutettiin kalusteillamme tapahtumatila Ruohikseen Helsinkiin. Valaistu R-kirjain on omaa tuotantoamme.

Valkoisista ja punaisista tuoleista koostuva katsomo

Samoja tuoleja kuin yllä, mutta tällä kertaa puukuosissa

Toteutimme viherseinän tekokukista Farmasiapäiville Messukeskukseen. Seinää valaisee meidän omat spottivalot.

Torikahvilamainen levähdyspaikka Farmasiapäivillä Messukeskuksessa. Rakennusvaiheessa autiossa hallissa tämä tanssilattiamme päälle rakennettu kokonaisuus näyttää keitaalta kolkossa hallissa. Erikoisuutena alareunassa näkyvä kännyköiden latauspaikka joka integroitiin kalusteisiin.

Sama halli kuin edeltävässä kuvassa, toinen lepopiste kuormalavakalusteilla toteutettuna. Tässäkin kokonaisuudessa integroitu puhelimien latauspiste.

Valkoisia Z-baarijakkaroita, raheja, sohvapöytiä sekä musta sohva ja taustalla tuoleja catwalk-toteutuksessa. Paikkana Merikaapelihallin yläkerta Kaapelitehtaalla.

Varastomme kulmaukseen pystytetty esimerkkikokonaisuus kahvilamaisesta tauko-/pysähdyspaikasta tapahtumiin

Toteutimme Tikkurila festivaaleille kaksiosaisen VIP-teltan. Sekä kalustus että somistus on käsialaamme - mukaan lukien katon kangasverhoilu

Ilmatäytteisiä sohviamme sekä sohvapöytiä ja raheja Tikkurila festivaaleilla

Tikkurila festivaalien VIP-alueita

Tikkurila festivaalien VIP-alueita

Tikkurila festivaalien VIP-alueita

Itämaiseen tyyliin sisustettu VIP-osio Tikkurila festivaaleilla

Uusia rustiikkipöytiämme sekä valkoisia pinottavia tuoleja yhtenä VIP-alueen osana Tikkurila festivaaleilla - koko kalustus ja somistus on käsialaamme ja omia tuotteitamme

Värikkäitä säkkituoleja yhtenä VIP-osastona Tikkurila festivaaleilla

Meiltä löytyy suuri määrä ns. barrikadi-aitaa konsertteihin ja festareille. Tällä paineaidalla suojellaan niin yleisön kuin henkilökunnan turvallisuutta.

Suunnittelimme ja toteutimme uuden huippukätevän ja monikäyttöisen rampin. Tässä ramppi on osana liikuntarajoitteisten ihmisten katsomoa Tikkurila festivaaleilla.

Valkoisia rentoja muovituoleja Tikkurila festivaaleilla

Valkoista puuaitaa, puistonpenkkejä sekä tekoviherkasveja

Myyntikoju joka koostuu kahdesta esittelytiskistä harjakattoineen sekä välissä olevasta kuormalavoista toteutetusta etutelineillä varustetusta tiskistä.

Suvilahden Kattilahalliin toteutettu suuri kaksiosainen nouseva katsomorakenne. Istuimina toimi valikoimastamme löytyvät somistetyynyt.

Suvilahden Kattilahalliin toteutettu suuri kaksiosainen nouseva katsomorakenne. Istuimina toimi valikoimastamme löytyvät somistetyynyt.

Suuri pyöreä esiintymislava Slush-tapahtumassa

Puisia baarijakkaroita löytyy meiltä suuriakin määriä (Kuva Slush-tapahtumasta)

X-mallista naulakkoa löytyy suuriakin määriä. Kuvassa saattaa näkyä myös alan muiden toimijoiden naulakoita. Kuva otettu Slush-tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 2017.

Musta Jenkki-taittotuoli on varma valinta kaikkiin tilaisuuksiin joissa kaivataan laatua istumiseen. Kuva on otettu Slush-tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa.

Musta Jenkki-taittotuoli on varma valinta kaikkiin tilaisuuksiin joissa kaivataan laatua istumiseen. Kuva on otettu Slush-tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa. Kuvassa myös meidän iso pyöreä esiintymislava tapahtuman päänäyttämönä.

Mustia Z-mallisia baarijakkaroita ja koottavia pystypöytiämme Slush-tapahtumassa.

Kuormalavakalusteita, tekoviherkasveja ja tyynyjä Love Me Do -häätapahtumassa

Esiintymislavaelementeistä toteuttamamme porrastettu katsomo reunustaa catwalk-aluetta Love Me Do -häätapahtumassa Merikaapelihallissa Helsingin Kaapelitehtaalla.

Esiintymislavaelementeistä toteuttamamme porrastettu katsomo reunustaa catwalk-aluetta Love Me Do -häätapahtumassa Merikaapelihallissa Helsingin Kaapelitehtaalla.

Mustia ilman työkaluja näppärästi koottavia pystypöytiämme sekä baarijakkaroita

Olemme vahvasti kalusteyhteistyökumppanina mukana Love Me Do -häätapahtumissa

Messumatot kuuluvat jokapäiväiseen arkeemme. Tässä messumatolla matotetaan Merikaapelihallia Helsingin Kaapelitehtaalla Love Me Do -häätapahtumassa.

Valkoisella puuaidalla rajatta anniskelualue Kansalaistorilla Helsingissä. Aidan sisäpuolella kuormalavakalusteitamme sekä muita tuotteitamme.

Valkoisella puuaidalla rajatta anniskelualue Kansalaistorilla Helsingissä. Aidan sisäpuolella kuormalavakalusteitamme sekä muita tuotteitamme.

Valkoisella puuaidalla rajatta anniskelualue Kansalaistorilla Helsingissä. Aidan sisäpuolella kuormalavakalusteitamme sekä muita tuotteitamme.

Valkoisella puuaidalla rajatta anniskelualue Kansalaistorilla Helsingissä. Aidan sisäpuolella kuormalavakalusteitamme sekä muita tuotteitamme.

Assembly-tapahtumaa järjestettiin vuosia Hartwall areenalla Helsingissä, mistä kuva on otettu. Nykyään tapahtuma järjestetään suuremman tilantarpeen vuoksi Helsingin Messukeskuksessa ja olemme edelleen mukana toteuttamassa tätä suurtapahtumaa lukuisten erilaisten kalustetarpeiden toimittajana.

Toteutimme kuormalavoista tumman myyntitiskin Flow-festivaaleille

Omalle varastollemme pystytetty esimerkkitoteutus lasten leikkialueesta. Valkoinen aita on näyttävä ja hyvä aitaratkaisu rajaamaan lasten leikkialueita tai vaikkapa anniskelualueita erilaisissa tapahtumissa. Kuvassa luonnollisesti ainoastaan oman valikoimamme tuotteita.

Omalle varastollemme pystytetty esimerkkitoteutus lasten leikkialueesta. Valkoinen aita on näyttävä ja hyvä aitaratkaisu rajaamaan lasten leikkialueita tai vaikkapa anniskelualueita erilaisissa tapahtumissa. Kuvassa luonnollisesti ainoastaan oman valikoimamme tuotteita.

Omalle varastollemme pystytetty esimerkkitoteutus lasten leikkialueesta. Valkoinen aita on näyttävä ja hyvä aitaratkaisu rajaamaan lasten leikkialueita tai vaikkapa anniskelualueita erilaisissa tapahtumissa. Kuvassa luonnollisesti ainoastaan oman valikoimamme tuotteita.

Tuolimallistoamme kuvauksissa varastomme kuvausnurkassa

Somistekokeiluja varastollamme

Kaasulämmitin elävällä liekillä

Kuormalavakalusteista, itämaisista matoista sekä PD-telineistä (pipe and drape) ja kankaista toteutettu intiimi esiintymisalue Helsingin Rautatieasemalla Pullman Barin takatiloissa. Myös LED-spotit ja LED-valoköynnökset kuuluvat tuotevalikoimaamme.

Kuormalavakalusteista, itämaisista matoista sekä PD-telineistä (pipe and drape) ja kankaista toteutettu intiimi esiintymisalue Helsingin Rautatieasemalla Pullman Barin takatiloissa. Myös LED-spotit ja LED-valoköynnökset kuuluvat tuotevalikoimaamme.

Väriäkin löytyy, kuvassa säkkituoleja ja koottavia pystypöytiä värikkäillä kansilla

Nojatuoleja sekä mattoja, raheja ja viherkasveja

Punottuja raheja istuimina ja matalia koottavia pystypöytiä Korkeasaaren Kissojen yö -tapahtumassa

Värillisiä LED-valoköynnöksiä/karnevaalivaloja sekä discopallo Korkeasaaressa Kissojen yö -tapahtumassa

Kissojen yö -tapahtuman lasten leikkialueen kalustusta

Kissojen yö -tapahtuman lasten leikkialueen kalustusta