Vuokraa isokokoisia valokirjaimia tapahtumiin - valokirjainten lamppukanta on nyt normaali E27Kirstu-pakohuonepelien vuokraus onnistuu nyt meiltä

[10.1.2023] Loistavaa tapahtumavuotta 2023 kaikille!

On ilo tehdä töitä historiamme 34. toimintavuotena kaikkien niiden satojen ja satojen tapahtumien parissa joita tämäkin vuosi tuo tullessaan. Täällä ollaan ja hommia painetaan hyvällä mielellä teitä asiakkaita kuunnellen!

Vuodesta on tulossa vilkas ja toivomme että olette tarjouspyyntöjen ja varausten kanssa ajoissa liikenteessä jotta voimme palvella juuri teidän tarpeita mahdollisimman hyvin.

Kaikki ajankohtaisuudet »

Vuokrataan ilman työkaluja koottavia Kilpi-sohvapöytiä
Ilman työkaluja pieneen tilaan taittuva puhujapönttö - tämä puhujanpönttö on omaa tuotantoamme
Uusi jyhkeä versio klassisesta pöytä-penkkisetistä
Puutuoli Camelot hääjuhliin sekä muihin tilaisuuksiin ja tapahtumiin Puutuoli Greta hääjuhliin sekä muihin tilaisuuksiin ja tapahtumiin Puiset juhlatuolit Camelot ja Greta
Vuokraa Pallet-kuormalavakalusteet festareille ja kaikkiin juhliin ja tapahtumiin
Näppärästi pinottava tuoli jota on saatavilla useassa eri värissä
Ilman työkaluja helposti koottava ja kuljetettava pystypöytä, tuttavallisemmin pystäri
LED-valoilla valaistu baaritiski
Tynnyrijääkaappi vuokralle
PP-settejä löytyy nyt elämää nähneiden yksilöiden sekä omaa tuotantoa olevien näyttävien rustiikki-versioiden lisäksi myös täysin uutta pöytää (keskellä)! Kysy lisää myynnistämme!

Cosa lyhyesti
Olemme kalusteiden, esiintymislavaratkaisuiden, aitojen ja monien muiden tapahtumatuotteiden vuokraukseen erikoistunut helsinkiläinen perheyritys. Vuokraamme yli 30 vuoden vankalla kokemuksella pöytiä, tuoleja, esiintymislavoja, telttoja, aitoja ja muuta tarpeellista kaiken kokoisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Vuokraamme tuotteita niin pieniin yksityishenkilöiden juhliin kuin kymmenien tuhansien kävijöiden suurfestivaaleihin. Olemme mukana lukuisissa TV- ja elokuvatuotannoissa, isoissa business-tapahtumissa, messuilla ja oikeastaan kaikkialla missä vaan Suomessa tapahtuu. Lue lisää meistä »