Tule töihin! Etsimme uutta kokopäiväistä huipputyyppiä liittymään meidän mahtavaan työporukkaan!Puutuoli Camelot hääjuhliin sekä muihin tilaisuuksiin ja tapahtumiin Puutuoli Greta hääjuhliin sekä muihin tilaisuuksiin ja tapahtumiin Puiset juhlatuolit Camelot ja Greta

[15.10.2019] Etsimme uutta kokopäiväistä työntekijää! Leppoisa työporukkamme kaipaa mukavaa ja reipasta lisäkäsiparia kuljetus-, kenttä- ja varastohommiin! Ja kyllä, ruoho saattaa olla meidän puolella aitaa vihreämpää :-)
Lue lisää »

[3.10.2019] Kysele rohkeasti sellaisten vuokrakalusteiden perään joita et sivuiltamme löydä! Hyvällä tuurilla olemme jo hankkineet tarpeeseesi sopivan tuotteen mutta sitä ei vielä ole ehditty keikkakiireiden lomassa kuvaamaan ja lisäämään nettisivuille.

Kaikki ajankohtaisuudet »

Vuokraa Pallet-kuormalavakalusteet festareille ja kaikkiin juhliin ja tapahtumiin
Näppärästi pinottava tuoli jota on saatavilla useassa eri värissä
Ilman työkaluja helposti koottava ja kuljetettava pystypöytä, tuttavallisemmin pystäri
LED-valoilla valaistu baaritiski
Uusi jyhkeä versio klassisesta pöytä-penkkisetistä
Tekoviherkasvien ja niihin sopivien ruukkujen vuokraus
Tynnyrijääkaappi vuokralle

Cosa lyhyesti
Olemme kalusteiden, esiintymislavaratkaisuiden, aitojen ja kaikenlaisen muun tapahtumatuotteiden vuokraukseen erikoistunut helsinkiläinen perheyritys. Vuokraamme yli 25 vuoden vankalla kokemuksella pöytiä, tuoleja, esiintymislavoja, telttoja, aitoja ja muuta tarpeellista kaiken kokoisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Asiakaskuntamme on laaja siihen kuuluu kaikenkokoisia asiakkaita ja tapahtumia yksityishenkilöiden pienistä juhlista aina kymmenien tuhansien ihmisten festivaaleihin saakka. Lue lisää meistä »