Baarijakkara Bosse

Bosse on valmistettu tukevasta massiivikoivusta ja särmikkäänä yksityiskohtana siinä on metalliset jalkatuet. Tämän tuolin ulkonäkö on vaalean selkeä ja konstailematon. Puisesta materiaalista huolimatta tuoli ei näytä raskaalta vaan se sopii ulkonäkönsä puolesta monenlaiseen ympäristöön.

Näitä puisia baarijakkaroita näkee usein esimerkiksi suurissa business-tapahtumissa (esimerkiksi Slush ja Nordic Business Forum) missä tarvitaan paljon miellyttäviä ja helppokulkuisia istuinpaikkoja jutusteluun ja palaverien pitämiseen - sekä tietenkin syömiseen.

  • Puinen baarijakkara joka tottelee meillä nimeä Bosse
  • Materiaalina massiivikoivu
  • Puu on sävyltään melko vaaleaa
  • Jalkatuet on vahvistettu metallilla
  • Korkeus: 74 cm
  • Istuinosan koko (LxS): 36x33 cm
  • Jalkojen käyttämä pinta-ala: 39x39 cm
Puinen baarijakkara metallisella jalkatuella
Vaaleasta puusta valmistettu baarijakkaraPuusta valmistetun baarituoli istuinosaPuisen baarituolin metalliset jalkatuet lähikuvassaPuisia baarijakkaroita ja pystypöytiä yritystapahtumassa

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

26,04 € (sis. alv 24%)
21,00 € (alv 0%)

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Puinen baarijakkara metallisella jalkatuella
Vaaleasta puusta valmistettu Bosse sopii moniin tilanteisiin ja se on fiilikseltään metallisia baarituoleja pehmeämpi ja maanläheisempi.
Vaaleasta puusta valmistettu baarijakkara

Bosse on valmistettu vaaleasta puusta sekä jalkatukien osalta metallista. Tuolimalli sopii hyvin moniin tarpeisiin ja se on fiilikseltään metallisia baarituoleja pehmeämpi ja maanläheisempi. Bossea näkee usein esimerkiksi isoissa business-tapahtumissa missä pyritään ekologisten materiaalien käyttöön sekä skandinaaviseen tunnelmaan.

Puusta valmistetun baarituoli istuinosa

Kulmikkuus ei ole ongelma sillä puu on materiaalina miellyttävä myös terävemmissä leikkauksissa ja pokkauksissa.

Puisen baarituolin metalliset jalkatuet lähikuvassa

Jalkatuet ovat metalliset/metallilla päällystetty mikä tekee niistä helppohoitoiset. Lisäksi pieni määrä metallipintaa tuo jakkaroiden ulkoasuun lisäsärmää ja jyhkeyttä.

Puisia baarijakkaroita ja pystypöytiä yritystapahtumassa

Kuvan suorakaidepöydät ovat toisen toimijan tuotteita.

Muita kuvassa olevia tuotteitamme:
Pystypöytä Basso, koottava (60cm pyöreä kansi)