Penkkipöytäsetti Picnic, 200cm, kokoontaittuva, siisti

Klassinen pöydän ja kahden penkin kokonaisuus joka on tuttu lukemattomilta festivaaleilta ja muista yleisötapahtumista - tunnetaan usein nimellä penkkipöytäsetti tai pp-setti. Penkkipöytäsetin ääreen mahtuu kahdeksan henkilöä.

Taittojalat helpottavat kuljettamista ja varastoimista ja nopeuttavat pystyttämistä.

Pöytäpenkkiseteillä on mahdollista toteuttaa edullisesti istumatilaa pöytien ääreen hyvin suurellekin ihmismäärälle. Muista kysyä meiltä tarjousta isoissa keikoissa!

Tämä on vähemmän keikkoja nähnyttä parempikuntoista versiota pp-setistä. Meiltä löytyy myös enemmän elämää nähnyttä (edullisempaa) versiota omana tuotteenaan nimellä Penkkipöytäsetti Fest.

  • Monta nimeä: penkkipöytäsetti, pöytäpenkkisetti, pp-setti
  • 8 hengelle
  • Pöydän koko 200x68 cm
  • Korkeus 76,5 cm
  • Lakattua vaaleaa puuta
  • Taittuvat metallijalat

Tustustu myös näyttävään omaa tuotantoamme olevaan Rustiikki-penkkipöytäsettiin mikä on perinteisetä pp-settiä massiivisempi ja näyttävämpi kokonaisuus!

Penkkipöytäsetti jossa on kaksi puista penkkiä ja puinen pöytä.
Picnic-penkkipöytäsetin pöytä ja penkki osittaisessa lähikuvassaPenkkipöytä-settejä ja Hexa-pystypöytiä messuillaHexa-pystypöytiä ja penkkipöytä-settejä messuilla

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

43,40 € (sis. alv 24%)
35,00 € (alv 0%)

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Penkkipöytäsetti jossa on kaksi puista penkkiä ja puinen pöytä.
Penkkipöytäsetti Picnic on vähemmän elämää nähnyt versio kahdesta samasta tuotteesta (kuluneempi tunnetaan nimellä Fest-penkkipöytäsetti).
Picnic-penkkipöytäsetin pöytä ja penkki osittaisessa lähikuvassa

Picnic on siistikuntoinen PP-setti. Saatavilla myös kuluneempaa versiota samasta tuotteesta nimellä Fest

Penkkipöytä-settejä ja Hexa-pystypöytiä messuilla

Penkkipöytä-settejä ja Hexa-pystypöytiä messuilla ruokailu- ja keskustelualueella. (Kuvan PP-setit ovat kuluneempaa Fest-versiota.)

Hexa-pystypöytiä ja penkkipöytä-settejä messuilla

Pystäreitä ja pp-settejä messualueen reunamilla. (Kuva keskeneräisestä rakennusvaiheesta ja kuvassa pp-setistä kuluneempaa Fest-versiota.)