Suorakaidepöytä Zown, 183x76 cm, taittojalat

Kätevä muovinen suosituin suorakaidepöytämme jossa on kätevät taittojalat. Pöydän pintamateriaali on harmaata muovia ja pöytälevy on kooltaan 183x76cm soveltuen 6 hengelle.

Tämä on suosituin pöytämallimme erilaisiin kotijuhliin (valmistujaisiin, rippijuhliin, häihin, jne.) sillä pöytä on puukantisia pöytiä kevyempi liikutella. Meiltä löytyy valikoimasta myös pienempi 122cm pitkä neljän hengen versio tästä tuotteesta.

Pöydän kantavuus riittää kaikkeen normaaliin käyttöön (noin 360kg).

Tuotekuvista löytyy kuva jossa on pöydästä vanhempi versio jonka jalat ovat taivutetut. Samassa kuvassa näkyy valkoinen pöytähuppu joka sopii myös suorajalkaiseen pöytämalliin.


Tähän pöytään sopivat pöytäliinat löydät täältä.

Zown suorakaidepöytä 183cm taittojaloilla
Harmaa muovinen suorakaidenpöytä taittojaloilla ja kuvassa myös huputettu versioIso 183cm Zown suorakaidepöytä alhaalta päin toinen taittojalka kokoontaitettunaMustan ja beigen värisiä Klaffi-taittotuoleja sekä Zown-suorakaidepöytiä Liisanpuistikossa HelsingissäAssembly 2013 Hartwall Areenalla, tuhansia tuoleja ja pöytiä

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinnasto*

  ALV 24% ALV 0%
Pöytä 16,74 € 13,50 €
Valkoinen huppu 12,40 € 10,00 €
Pöytä+huppu 29,14 € 23,50 €

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Zown suorakaidepöytä 183cm taittojaloilla
Tämä pöytämalli on suosituin suorakaidepöytämme ja siitä löytyy myös pienempi 122cm versio sekä erikoisversio jonka korkeutta voi säätää.
Harmaa muovinen suorakaidenpöytä taittojaloilla ja kuvassa myös huputettu versio

Zown pöydän vanhan taivutetun jalkaosan omaava pöytämalli sekä valkoinen pöytähuppu joka sopii myös suorajalkaiseen uudempaan 183cm Zown-pöytäversiooon.

Iso 183cm Zown suorakaidepöytä alhaalta päin toinen taittojalka kokoontaitettuna

Zown suorakaidepöydissä on kätevät taittojalat jotka lukittuvat pöydän alapintaan kuljetusten ja varastoinnin ajaksi. Kuvassa toinen jalka on käyttöasennossa auki ja toinen kuljetusasennossa kokoontaitettuna. Jalkojen käyttäminen ei vaadi työkaluja.

Mustan ja beigen värisiä Klaffi-taittotuoleja sekä Zown-suorakaidepöytiä Liisanpuistikossa Helsingissä

Yksinkertainen Klaffi-taittotuoleilla ja Zown-suorakaidepöydillä toteutettu juhlapaikka Liisanpuistikossa Helsingissä. Kuvassa on pöydän vanhempi versio jossa on taivutetut jalat suorien sijaan. (Kuvan pöytäliinat eivät ole meidän liinoja - niitäkin meiltä toki löytyy!)

Muita kuvassa olevia tuotteitamme:
Taittotuoli Klaffi, muovia
Assembly 2013 Hartwall Areenalla, tuhansia tuoleja ja pöytiä

Assembly-tapahtuman rakennusvaihetta vuodelta 2013 silloiselta Hartwall Areenalta Helsingistä. Olemme tehneet kiinteää yhteistyötä Assemblyn kanssa pitkään ja toimitamme edelleen joka vuosi mielettömän määrän vuokratuotteita tähän klassiseen digimaailman tapahtumaan!