Invakatsomot ja invarampit

Toteutamme vuosien kokemuksella erilaisia invakatsomoita ja korokkeita sekä invaramppeja erilaisiin tapahtumiin. Tämän sivun kuvissa näkyy esimerkkinä Vantaalla joka kesä järjestettävän Tikkurila Festivaalin kahden esiintymislavan yleisöalueelle rakennetut invakatsomot.

Katsomokorokkeita voi rakentaa moniin eri tarpeisiin mutta pääperiaatteena on saada pyörätuolissa tai normaalissa tuolissa istuen tapahtuvasta nauttivat henkilöt seisovaa yleisiöä hieman ylemmäs jotta lavalle näkeminen voidaan varmistaa. Esimerkiksi Tikkurila Festivaalilla invakorokkeet/-katsomot on toteutettu miksauspisteen viereen melkolailla keskelle yleisöä. Esimerkiksi yleisöalueen maapohja voi vaikuttaa katsomon sijoitteluun - invakatsomon voi kyllä rakentaa esimerkiksi pehmeälle nurmikolle, mutta silloin myös kulkureitti katsomorakenteen luo täytyy usein rakentaa pyörätuoleja ja sähkötuoleja ajatellen.

Invakatsomoiden ja korokkeiden kokoa ja korkeutta voi suunnitteluvaiheessa miettiä todennäköisen käyttäjämäärän mukaan ja korkeuteen vaikuttaa myös katsomon sijoittelu esiintymislavaan nähden.

Suunnitellaan yhdessä tapahtumaanne sopiva katsomoratkaisu jolla voitte huomioida kaikkien asiakkaidenne tarpeen asiaan kuuluvalla tavalla!

Invakatsomo festivaaleilla
Invakatsomo FOH:n vieressä Tikkurila Festivaalien päälavan edessäFestarilavan edessä barrikadia, invakatsomo ja VEPE-alumiiniaitaa

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

Tämä tuote on varsin monipuolinen, ole hyvä ja kerro tarjouspyynnön kommenteissa tarkemmin tarpeistasi tämän tuotteen osalta, kiitos.

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Invakatsomo festivaaleilla
Invakatsomo rakennettuna FOH:n viereen Tikkurila Festivaaleilla.
Invakatsomo FOH:n vieressä Tikkurila Festivaalien päälavan edessä

Rakentamamme invakatsomo Tikkurila Festivaalien päälavan edessä

Festarilavan edessä barrikadia, invakatsomo ja VEPE-alumiiniaitaa

Saksalaista turvasertifioitua alumiinibarrikadiamme johto- ja kulkuväylällä varustettuna festarilavan edessä. Miksauspisteen vieressä näkyy toteuttamamma invakatsomo ramppeineen ja sitä ympäröi vielä teräksinen ns. VEPE-aita.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista