Meikkauspeili

Toteutimme takahuoneiden vakiovarustukseen kuuluvan valaistun meikkauspeilin. Backstage-käytön lisäksi peili soveltuu hyvin kaikenlaisiin muihinkin tarpeisiin ja tilaisuuksiin maskeeraus- ja ehostuspeiliksi.

Tämä vuokrattava meikkipeili on omaa tuotantoamme ja se on suunniteltu käytännölliseksi ja helppokäyttöiseksi tuotteeksi.

Valomäärän säätäminen:
Peilejä voi asettaa vieretysten jolloin saumakohdasta kannattaa sammuttaa joka toinen lamppu kiertämällä sitä yksinkertaisesti hieman irti peilistä jolloin se sammuu. Tällöin saumakohdasta ei tule liikaa valoa muihin sivuihin nähden.

Peilin kiinnittäminen pöytään:
Meikkauspeilin kiinnitys on suunniteltu sopimaan mahdollisimman monipuolisesti lähes kaikenlaisiin pöytiin. Peili asetetaan pöydän takaosaan ja kiinnitetään pöytään mukana tulevalla puristimella.

Mikäli puristinkiinnitys ei ole mahdollinen, pysyy peili pystyssä oman jalkansa varassa mikäli taakse asetetaan riittävästi painoa. (Meiltä saa tarvittaessa pieniä painoja.) Asiakas vastaa kaatuneen ja hajonneen peilin kuluista, joten kiinnitäkää tuote kunnolla ja ohjeistakaa käyttäjiä varovaisuuteen jos puristinkiinnitystä ei ole voitu käyttää!


Meikkauspeilin tekniset tiedot:

  • Peili käyttää normaalia 230V verkkovirtaa (schuko)
  • Virtajohdon pituus on noin 1,5m
  • Peilin takana on 2-paikkainen 230V pistorasia hiustenkuivaajalle tms. sähkölaitteille

  • 15kpl E14-kantaista lamppupaikkaa (max. 15W/lamppu)
  • Vuokrahintaan kuuluu 15kpl LED-lamppuja jotka vievät hyvin vähän sähköä ja lämpiävät maltillisesti. LED-lamppujen perustiedot: 200lm, 3,5W, 2700K
  • Kyseisillä LED-lampuilla meikkauspeili kuluttaa sähköä noin 53 W
  • Yksittäisiä lamppuja voi sammuttaa tarpeen mukaan kiertämällä niitä irti sen verran että ne sammuvat

  • Meikkauspeilin kokonaiskoko (sisältäen jalustan) hintaan kuuluvilla LED-lampuilla: 68x68x38 cm (KxLxS)
  • Peilin koko 60x60 cm

Pöydäksi tälle meikkauspeilille suosittelemme 120x80cm Line-taittojalkapöytää.

Meikkauspeili pöydän päällä
Meikkauspeili valot päällä pöytään kiinnitettynäMeikkauspeili jossa joka toinen lamppu päälläKaksi meikkipeiliä rinnakkain pöydälläKaksi meikkipeiliä rinnakkain ja osa lampuista sammutettu saumakohdastaMeikkauspeili pöytään kiinnitettynä rouheassa valokuvausstudiossaMeikkauspeilin takapuolella oleva metallijalka joka on kiinnitetty pöytään ruuvipuristimella. Kuvassa näkyy myös meikkauspeilin takaosan pistorasiat.

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

86,80 € (sis. alv 24%)
70,00 € (alv 0%)

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Meikkauspeili pöydän päällä
Meikkauspeili valot päällä pöytään kiinnitettynä

Meikkauspeilimme istuu hyvin kiinnitettäväksi 120x80cm taittojalkaiseen Line-pöytäämme.

Meikkauspeili jossa joka toinen lamppu päällä

Meikkipeilin valotehoa voi säätää näppärästi sammuttamalla osan lampuista (kierrä lamppu riittävästi irti kannassaan).

Kaksi meikkipeiliä rinnakkain pöydällä

Kun meikkipelejä asetetaan rinnakkain kuvan mukaisella tavalla kannattaa saumakohdasta sammutta puolet lampuista jotta valon määrä pysyy tasaisena. Lamppujen sammuttaminen onnistuu kun kierrät lamppua kannassaan irti (vastapäivään) riittävästi.

Kaksi meikkipeiliä rinnakkain ja osa lampuista sammutettu saumakohdasta

Jos meikkipelejä käytetään useampia vierekkäin, kannattaa saumakohdasta sammutta puolet lampuista jotta valon määrä pysyy tasaisena. Lamppujen sammuttaminen onnistuu kun kierrät lamppua kannassaan irti (vastapäivään) riittävästi.

Meikkauspeili pöytään kiinnitettynä rouheassa valokuvausstudiossa

Meikkipeilin tuotekuvaus

Meikkauspeilin takapuolella oleva metallijalka joka on kiinnitetty pöytään ruuvipuristimella. Kuvassa näkyy myös meikkauspeilin takaosan pistorasiat.

Meikkipeili on kiinnitettävä pöytään (jottei se kaadu naamalleen) kuvan mukaisella tavalla tai jalkaosan päälle on asetettava riittävästi painoa. Kuvassa näkyy myös peilin takaosassa olevat kaksi pistorasiaa.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista