Penkki Rustiikki, 200cm, kokoontaittuva

Festareilta ja muista tapahtumista monille tuttu puinen Fest-penkki on nyt jatkojalostettu omissa puu- ja metallipajoissamme näyttäväksi rustiikkihenkiseksi kokonaisuudeksi. Penkin väritys on perinteistä pp-setin penkkiä tummempi.

Vaikka erityisesti tuotteen pöytä näyttää massiiviselta, on se helposti kahden henkilön kannettavissa ja sekä penkeissä että pöydässä on kokoontaittuvat jalat.

Tämä tuote sopii hienosti erilaisille messuosastoille sekä moniin tapahtumiin - erityisesti maanläheisyyttä tai salakapakkahenkistä fiilistä tavoiteltaessa.

  • Puinen rustiikkipenkki vuokralle
  • Pituus 2,0 m
  • Leveys noin 25 cm
  • Istumakorkeus noin 48 cm
  • Kokoontaitettava
Tumman ruskea Rustiikki-puupenkki
Rustiikkipenkin taittojalkamekanismiRustiikki-penkin pohja ja jalkojen taittomekanismiRustiikkisia penkkipöytäsettejä, mustaa Picket puuaitaa sekä menutelineMustaa Picket puuaitaa ja Rustiikki pöytäpenkkisettejä Tuska Festivaaleilla HelsingissäRustiikkisia penkkipöytäsettejä puutarhamaisessa miljöössä kesäillassaRustiikkisia penkkipöytäsettejä puutarhamaisessa miljöössä sekä tekoviherkasveja somisteinaRustiikkisia penkkipöytäsettejä puutarhamaisessa miljöössä laavun edessäRustiikkisia penkkipöytäsettejä puutarhamaisessa miljöössä kesäillassaRustiikkisia penkkipöytäsettejä somistettuna Tuska Festivaalin ruokateltassaRustiikkisia penkkipöytäsettejä somistettuna Tuska Festivaalin ruokateltassa kesällä 2024Rustiikkisia PP-settejä Tuska Festivaalin ruokateltassaSomistetuja Rustiikki penkkipöytäsettejä

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

12,40 € (sis. alv 24%)
10,00 € (alv 0%)

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Tumman ruskea Rustiikki-puupenkki
Rustiikki-penkki on omaa tuotantoamme ja sen perustana on käytetty perinteistä vaaleampaa pöytäpenkkisetin penkkiä.
Rustiikkipenkin taittojalkamekanismi

Rustiikkipenkin taittojalkamekanismi helpottaa penkin kuljettamista

Rustiikki-penkin pohja ja jalkojen taittomekanismi

Taittojalkojen mekanismi on kätevä eikä sen käyttämiseen tarvita työkaluja

Rustiikkisia penkkipöytäsettejä, mustaa Picket puuaitaa sekä menuteline

Rustiikkisia penkkipöytäsettejä, mustaa Picket puuaitaa sekä menuteline ruokailualeella Tuska Festivaaleilla.

Mustaa Picket puuaitaa ja Rustiikki pöytäpenkkisettejä Tuska Festivaaleilla Helsingissä

Mustaa Picket puuaitaa kevyesti muovikasvein somistettuna sekä taustalla Rustiikki pöytäpenkkisettejä. (Meiltä löytyy myös taustalla näkyvän kaltaista Plettac-verkkoaitaa vaikka kuvan aita onkin toisen toimijan hoitamaa.) Kuva on otettu vuoden 2024 Tuska Festivaalin rakennusvaiheessa kauniina kesäiltana Helsingin Suvilahdessa.

Rustiikkisia penkkipöytäsettejä puutarhamaisessa miljöössä kesäillassa

Rustiikkisia penkkipöytäsettejä puutarhamaisessa miljöössä kesäillassa Tuska Festivaaleilla Helsingin Suvilahdessa kesällä 2024. Kuva on otettu rakennusvaiheessa.

Rustiikkisia penkkipöytäsettejä puutarhamaisessa miljöössä sekä tekoviherkasveja somisteina

Rustiikkisia penkkipöytäsettejä sekä somistuksena toimivia tekoviherkasveja puutarhamaisessa miljöössä laavun edessä kesäisessä illassa. Kuva on otettu Tuska Festivaalien rakennusvaiheessa Helsingin Suvilahdessa kesällä 2024. Kuvassa on myös muiden toimijoiden tuotteita.

Rustiikkisia penkkipöytäsettejä puutarhamaisessa miljöössä laavun edessä

Rustiikkisia penkkipöytäsettejä puutarhamaisessa miljöössä laavun edessä. Kuva on otettu Tuska Festivaalien rakennusvaiheessa Helsingin Suvilahdessa kesällä 2024. Kuvassa on myös muiden toimijoiden tuotteita.

Rustiikkisia penkkipöytäsettejä puutarhamaisessa miljöössä kesäillassa

Rustiikkisia penkkipöytäsettejä puutarhamaisessa miljöössä laavun edessä. Kuva on otettu Tuska Festivaalien rakennusvaiheessa Helsingin Suvilahdessa kesällä 2024.

Rustiikkisia penkkipöytäsettejä somistettuna Tuska Festivaalin ruokateltassa

Rustiikkisia pöytäpenkkisettejä Tuska Festivaalin ruokateltassa festarien rakennusvaiheessa kesällä 2024 Helsingin Suvilahdessa. Kuvassa näkyy myös muiden toimijoiden tuotteita.

Rustiikkisia penkkipöytäsettejä somistettuna Tuska Festivaalin ruokateltassa kesällä 2024

Rustiikkiset pöytäpenkkisetit on mahdollista somistaa usein eri tavoin. Kuvassa Tuska Festivaalin ruokatelttaa festarien rakennusvaiheessa kesällä 2024 Helsingin Suvilahdessa.

Rustiikkisia PP-settejä Tuska Festivaalin ruokateltassa

Tuska Festivaalin ruokateltassa käytettiin myös meidän Rustiikkisia PP-settejä. Kuva on otettu rakennusvaiheessa kesäyönä 2024. Kuvassa näkyy myös muiden toimijoiden tuotteita.

Somistetuja Rustiikki penkkipöytäsettejä

Tuska Festivaalin ruokateltassa käytettiin kesällä 2024 myös meidän Rustiikkisia PP-settejä. Kuva on otettu rakennusvaiheessa.