Suorakaidepöytä Zown, 183x76 cm, taittojalat, KORKEUSSÄÄDETTÄVÄ

Korkeussäädettävä erikoisversio 183cm Zown suorakaidepöydästämme. Pöydän korkeutta voi säätää ilman työkaluja jalkojen teleskooppitoiminnolla. Pöydän korkeusvaihtoehdot ovat noin 74cm, 85cm, 90cm ja 94cm.

Pöydässä on kätevät taittojalat jotka lukittuvat pöydän alapuolelle kuljetusta ja varastointia varten. Pöydän pintamateriaali on harmaata muovia ja pöytälevy on kooltaan 183x76cm soveltuen 6 hengelle.

Pöydän kantavuus riittää kaikkeen normaaliin käyttöön (noin 270 kg). Huom! Tämän pöydän perusversiossa (ilman korkeussäätöä) on suurempi 360 kg kantavuus.


Korkeussäädön vuoksi tähän pöytään ei ole saatavilla huppua eikä normaalin vakiokorkuisen Zown-pöydän huppua voi käyttää tässä tuotteessa koska huppu ei veny korkeussuunnassa vaan se rikkoontuu.


Tähän pöytään sopivat pöytäliinat löydät täältä.

Zown 183cm suorakaidepöydän erikoisversio korkeussäädöllä
Korkeussäädettävä 183cm Zown erikoispöytä matalassa asennossaZown suorakaidepöydän korkeussäädettävä erikoisversio korkeimmassa 94cm korkeudessaZown erikoispöydän korkeussäädön lukitusvivutZown erikoissuorakaidepöydän korkeussäädön lukitussalvatKorkeussäädettävä Zown erikoispöydän kokoontaittuvat jalat altapäin

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

19,84 € (sis. alv 24%)
16,00 € (alv 0%)

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Zown 183cm suorakaidepöydän erikoisversio korkeussäädöllä
Tämä on 183cm Zown suorakaidepöydän erikoisversio jossa pöydän korkeutta voi muuttaa jalkojen teleskoppiitoiminnolla.
Korkeussäädettävä 183cm Zown erikoispöytä matalassa asennossa

Kuvassa pöytä on matalimmassa korkeudessaan (noin 74cm).

Zown suorakaidepöydän korkeussäädettävä erikoisversio korkeimmassa 94cm korkeudessa

Kuvassa pöytä on korkeimmassa korkeudessaan (noin 94cm).

Zown erikoispöydän korkeussäädön lukitusvivut

Kummastakin jalasta löytyy nuolen osoittamasta kohdasta kaksi lukitussalpaa joita toisiaan kohti painamalla saa jalkojen teleskooppitoiminnon vapautettua ja jalan korkeutta voi muuttaa haluamaansa toiseen lukituskohtaan (korkeusvaihtoehdot noin: 74/85/90/94 cm)

Zown erikoissuorakaidepöydän korkeussäädön lukitussalvat

Lukitussalpoja täytyy liikuttaa toisiaan kohti jolloin jalkojen teleskooppitoiminto vapautuu jalkojen lukituskoloista ja jalan korkeutta voi muuttaa (korkeusvaihtoehdot noin: 74/85/90/94 cm)

Korkeussäädettävä Zown erikoispöydän kokoontaittuvat jalat altapäin

Taittojalat lukittuvat pöydän pohjaan ja niiden käyttö (samoin kuin tämän erikoismallisen pöydän jalkojen korkeussäätö) onnistuu ilman työkaluja.