Suorakaidepöytä Picnic, 200x68cm, siisti

Suorakaidepöytä Picnic on puinen perusmallinen tuhansista tapahtumista tuttu vuokrapöytä jossa on taittuvat jalat. Näiden ja vastaavien pöytien äärellä on Suomessa istuttu lukemattomilla festivaaleilla ja muissa ulkoilmatapahtumissa nauttimassa juomasta ja ruuasta.

Tämä tuote on vähemmän kulunut versio tästä pöytämallista. Meiltä saa samaa pöytää myös kuluneempana festariversiona nimellä Fest-pöytä.

Samaa sarjaa olevan Picnic-penkin avulla on kalustettu Suomessa vuosikymmenien varrella tuhansien yleistötapahtumien anniskelu- ja ruoka-alueita sekä muita tiloja. Tätä kahden penkin ja yhden pöydän kokonaisuutta kutsutaan Picnic-penkkipöytäsetiksi.

  • Puinen suorakaidepöytä vuokralle
  • Pöytälevyn koko on 200x68 cm
  • Kokoontaitettava
  • Tätä tuotetta on kahta hinta-/kuluneisuusluokkaa. Tämä hitusen kalliimpi ja parempikuntoinen sekä edullisempi ja enemmän elämää nähnyt Fest-pöytä

Tähän pöytään sopivat pöytäliinat löydät täältä.

Puinen siistikuntoinen Picnic-suorakaidepöytä taittojaloilla
Kaksi eri kuntoista puista suorakaidepöytää vierekkäinLähikuvassa kaksi eri kuntoista puista suorakaidepöytää vierekkäin

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

31,00 € (sis. alv 24%)
25,00 € (alv 0%)

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Puinen siistikuntoinen Picnic-suorakaidepöytä taittojaloilla
Kaksi eri kuntoista puista suorakaidepöytää vierekkäin

Kuluneempi Fest-suorakaidepöytä ja parempikuntoinen Picnic-suorakaidepöytä rinnakkain. Kuluneemmallakin versiolla pärjää vallan mainiosti keskivertotarpeissa!

Muita kuvassa olevia tuotteitamme:
Suorakaidepöytä Fest, 200x68cm
Lähikuvassa kaksi eri kuntoista puista suorakaidepöytää vierekkäin

Kuluneempi Fest-suorakaidepöytä (vasemmalla) ja parempikuntoinen Picnic-suorakaidepöytä (oikealla) vierekkäin vertailtavana. Kuluneemmallakin versiolla pärjää vallan mainiosti keskivertotarpeissa!

Muita kuvassa olevia tuotteitamme:
Suorakaidepöytä Fest, 200x68cm