Suorakaidepöytä Fest, 200x68cm

Suorakaidepöytä Fest on puinen perusmallinen tuhansista tapahtumista tuttu vuokrapöytä jossa on taittuvat jalat. Näiden ja vastaavien pöytien äärellä on Suomessa istuttu lukemattomilla festivaaleilla ja muissa ulkoilmatapahtumissa nauttimassa juomasta ja ruuasta.

Tämä tuote on enemmän kulunut versio tästä pöytämallista. Meiltä saa samaa pöytää myös vähemmän kuluneena versiona nimellä Picnic-pöytä.

Samaa sarjaa olevan Fest-penkin avulla on kalustettu Suomessa vuosikymmenien varrella tuhansien yleistötapahtumien anniskelu- ja ruoka-alueita sekä muita tiloja. Tätä kahden penkin ja yhden pöydän kokonaisuutta kutsutaan Fest-penkkipöytäsetiksi.

  • Puinen suorakaidepöytä vuokralle
  • Pöytälevyn koko on 200x68 cm
  • Kokoontaitettava
  • Tätä tuotetta on kahta hinta-/kuluneisuusluokkaa. Tämä hitusen edullisempi ja enemmän elämää nähnyt sekä parempikuntoinen Picnic-pöytä

Tähän pöytään sopivat pöytäliinat löydät täältä.

Puinen suorakaidepöytä taittojaloilla
Puinen suorakaidepöytä taittojaloilla suoraan sivulta kuvattunaKaksi eri kuntoista puista suorakaidepöytää vierekkäinLähikuvassa kaksi eri kuntoista puista suorakaidepöytää vierekkäinPenkkipöytäsettejä kesäisessä auringonlaskussa Tuska Festivaaleilla Helsingin SuvilahdessaValkoista puuaitaa ja Fest penkkipöytäsettejä Suvilahdessa

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

16,12 € (sis. alv 24%)
13,00 € (alv 0%)

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Puinen suorakaidepöytä taittojaloilla
Puinen suorakaidepöytä taittojaloilla suoraan sivulta kuvattuna

Fest-pöytä on tuttu festareiden anniskelualueilta ja erilaisten tapahtumien ruokailualueilta

Kaksi eri kuntoista puista suorakaidepöytää vierekkäin

Kuluneempi Fest-suorakaidepöytä ja parempikuntoinen Picnic-suorakaidepöytä rinnakkain. Kuluneemmallakin versiolla pärjää vallan mainiosti keskivertotarpeissa!

Muita kuvassa olevia tuotteitamme:
Suorakaidepöytä Picnic, 200x68cm, siisti
Lähikuvassa kaksi eri kuntoista puista suorakaidepöytää vierekkäin

Kuluneempi Fest-suorakaidepöytä (vasemmalla) ja parempikuntoinen Picnic-suorakaidepöytä (oikealla) vierekkäin vertailtavana. Kuluneemmallakin versiolla pärjää vallan mainiosti keskivertotarpeissa!

Muita kuvassa olevia tuotteitamme:
Suorakaidepöytä Picnic, 200x68cm, siisti
Penkkipöytäsettejä kesäisessä auringonlaskussa Tuska Festivaaleilla Helsingin Suvilahdessa

Tuska Festivaalien rakennusvaiheessa kauniissa kesäillassa otettu kuva Helsingin Suvilahdessa vuonna 2024.

Valkoista puuaitaa ja Fest penkkipöytäsettejä Suvilahdessa

Kuluneempia Fest-mallisisa penkkipöytäsettejä ja valkoista Picket puuaitaa Tuska Festivaalien rakennusvaiheessa kuvattuna vuonna 2024 Helsingissä.