Suorakaidepöytä Zown, 122x76 cm, taittojalat

Kätevä muovinen pöytä, jossa on mustat taittojalat. Pöydän pintamateriaali on harmaata muovia ja se on kooltaan 122x76cm soveltuen 4 hengelle.

Tämä vuokrapöytä sekä sen isompi 183 cm versio ovat suosittuja pöytämalleja erilaisiin kotijuhliin (valmistujaisiin, rippijuhliin, häihin, jne.) sillä pöytä on puukantisia pöytiä kevyempi liikutella.

Pöydän kantavuus riittää kaikkeen normaaliin käyttöön (kantavuus on noin 270kg).


Tähän pöytään sopivat pöytäliinat löydät täältä.

Zown suorakaidepöytä
Zown suorakaidepöytä alapuolelta, toinen taittojalka kokoon taitettunaAssembly 2013 Hartwall Areenalla, tuhansia tuoleja ja pöytiä

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

15,50 € (sis. alv 24%)
12,50 € (alv 0%)

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Zown suorakaidepöytä
Taittojalkainen 122cm Zown-suorakaidepöytä. Saatavilla myös isompi versio saman mallisesta pöydästä.
Zown suorakaidepöytä alapuolelta, toinen taittojalka kokoon taitettuna

Zown-suorakaidepöydissä on helppo taittojalkamekanismi ja jalat lukittuvat pöydän alapintaan paikoilleen kantamisen ja kuljetuksen ajaksi.

Assembly 2013 Hartwall Areenalla, tuhansia tuoleja ja pöytiä

Assembly-tapahtuman rakennusvaihetta vuodelta 2013 silloiselta Hartwall Areenalta Helsingistä. Olemme tehneet kiinteää yhteistyötä Assemblyn kanssa pitkään ja toimitamme edelleen joka vuosi mielettömän määrän vuokratuotteita tähän klassiseen digimaailman tapahtumaan!