Pystypöytä Klap, 85cm, taittojalalla

Klap-pystypöytä on isolla pyöreällä 85cm kannella varustettu taittojalkainen pystäri johon löytyy meiltä myös mustia, valkoisia ja pinkkejä stretch-huppuja. Ison pöydän ääreen mahtuu useita henkilöitä keskustelemaan juoman tai pienimuotoisen ruuan ääreen.

Pöydän taittojalkamekanismi on yksinkertainen eikä sen avaaminen ja sulkeminen vaadi työkaluja.


Kurkkaa myös vaihtoehtoinen isolla 80cm kannella varustettu omaa tuotantoamme oleva Basso-pystypöytä jonka kuljettaminen kolmessa osassa on erittäin vaivatonta ja pöydän kokoaminen onnistuu näppärästi ja nopeasti ilman työkaluja.

Omaa Basso-pystypöytäämme löytyy myös 60cm kansikoolla. Tässä peruskoossa Basso-pöytää löytyy erittäin suuria määriä ja se on tuttu massatuote esimerkiksi Slushista ja Nordic Business Forumista!

Klap-pystypöytä taittojalka avattuna käyttökunnossa
Klap-pystypöytä edestäpäin kuljetusasennossa taittojalka kiinni taitettunaKlap-pystypöytä takaapäin kuljetusasennossa taittojalka kiinni taitettuna

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

22,32 € (sis. alv 24%)
18,00 € (alv 0%)

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Klap-pystypöytä taittojalka avattuna käyttökunnossa
Klap-pystärin ääreen mahtuu peruskokoista (60cm kansi) pystypöytää enemmän väkeä. Taitojalkainen mekanismi on näppärä, mutta kurkkaa myös 80cm kansikoon ilman työkaluja käsin kolmesta osasta koottava omaa tuotantoamme oleva Basso-pystypöytä!
Klap-pystypöytä edestäpäin kuljetusasennossa taittojalka kiinni taitettuna

Klap-pystypöytä edestäpäin kuljetusasennossa taittojalka kiinni taitettuna

Klap-pystypöytä takaapäin kuljetusasennossa taittojalka kiinni taitettuna

Klap-pystypöytä takaapäin kuljetusasennossa taittojalka kiinni taitettuna