Suorakaidepöytä Butec, pyörillä tai ilman

Esiintymislavojen Butec-lavapaloista voi toteuttaa erittäin monipuolisesti erilaisia buffet-pöytäkokonaisuuksia. Butec-lavapaloja löytyy eri kokoisia ja muotoisia ja niihin on saatavilla monipuolisesti eri jalkapituuksia joiden avulla pöytäketjua voi porrastaa ja tehdä erilaisia muotoja ja kokonaisuuksia.

Pöytäkokonaisuudet voi toteuttaa kiinteästi tai ne voidaan rakentaa lukittavien pyörien päälle jolloin pöytien liikuttelu on vaivatonta ja nopeaa jos pöytäkokonaisuuksia pitää esimerkiksi muuttaa kesken tilaisuuden etenemisen.

Esiintymislavat kestävät erittäin suuria painokuormia ja niinpä nämä pöydät ovat loistava ratkaisu raskaiden buffet-somistusten ja lautaspinojen yms. esillepanoon!

  • Saatavilla myös pyörillä
  • Modulaarinen rakenne, peruspalan koko 2x1m
  • Jalkakorkeuksia löytyy useita välillä 20-200cm
  • Reunat voi liinoittaa
  • Pöytien yläpinnan voi verhota pöytäliinoilla tai ne voi esimerkiksi päällystää pleksillä!
    Kerro liinoitus- yms. toiveista tarjouspyynnön vapaakommenteissa!
  • Lavaelementtien kantavuus on erittäin suuri, buffet-pöydälle voi asettaa vaikka auton koristeeksi
Suorakaiteen muotoinen järeä pöytä jossa sivujen verhoilua nostettu osittain sivuun paljastaen runkorakenteen ja lukittavat pyörät
Suorakaiteen muotoinen 2x1 metrin kokoinen Butec-pöytä verhoiltuna mustalla reunaliinalla ja mustalla pöytäliinallaEsiintymislavan 2x1 metrinen peruspala jonka jalkojen alle on laitettu pyörät

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinnasto*

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Suorakaiteen muotoinen järeä pöytä jossa sivujen verhoilua nostettu osittain sivuun paljastaen runkorakenteen ja lukittavat pyörät
Kuvassa 2x1 metrin kokoinen Butec-esiintymislavaelementti jonka jalkojen alle on asetettu lukittavat pyörät. Esiintymislavaelementeistä toteutettuja pöytäkokonaisuuksia voi verhoilla esimerkiksi kuvan mukaisesti (kangasta on nostettu sivuun jotta tuotteen runkorakenne ja pyörät näkyvät).
Suorakaiteen muotoinen 2x1 metrin kokoinen Butec-pöytä verhoiltuna mustalla reunaliinalla ja mustalla pöytäliinalla

Suorakaiteen muotoinen 2x1 metrin kokoinen Butec-pöytä verhoiltuna mustalla reunaliinalla ja mustalla pöytäliinalla on massiivisuudestaan ja vankasta rakenteestaan huolimatta varsin edustuskelpoisen näköinen pöytä buffet-käyttöön sekä muihin isoja tai vankkoja pöytiä vaativaan tarpeeseen. Butec-esiintymislavapaloja löytyy paljon eri mallisia - muitakin kuin suorakaiteen muotoisia!

Esiintymislavan 2x1 metrinen peruspala jonka jalkojen alle on laitettu pyörät

Butec-esiintymislavojen 2x1m peruspala jonka jalkojen alle on laitettu pyörät. Reunaliinoitukset uupuvat mutta tämän kuvan tarkoitus onkin näyttää tuotteen rakenne.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista