Katsomot

Katsomot kuuluvat esiintymislavojen alle tuotevalikoimassamme sillä toteutamme erilaiset nousevat katsomorakenteet esiintymislavojen elementtejä käyttäen.

Esiintymislavaelementtien käyttäminen katsomoiss mahdollistaa monipuoliset ja eri kokoiset katsomot kulloiseenkin tarpeeseen. Katsomoita voidaan toteuttaa matalaporrastuksella seisomakatsomoina tai sitten niihin voidaan täyttää tuoleilla ja toteuttaa siten istumakatsomo.

Olemme toteuttaneet erilaisia katsomoita useisiin näyttäviin yritysseminaareihin, muotinäytöksiin (katso Catwalk-sivumme), messuille ja muihin tarpeisiin. Toteutamme esiintymislavoista myös invakatsomoita.

Katsomot ovat monipuolinen ammattituote ja suosittelemme että otat yhteyttä myyntimme hyvin varhaisessa vaiheessa tapahtumanne suunnittelua mikäli siihen liittyy katsomorakenteiden vuokraus ja rakennus!

Kaksiosainen nouseva yleisölle rakennettu katsomo mustilla istuimilla TV-studiossa
Nouseva katsomo istuimilla TV-studiossaKaksiosainen valkoinen tilapäiskatsomoValkoinen katsomo valkoisilla istuintyynyillä Helsingin KattilahallissaKaksiosainen valkoinen katsomo valkoisilla istuintyynyillä Helsingin KattilahallissaVälikaiskatsomo esimerkiksi urheilukisoihin kadunvarteen

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

Tämä tuote on varsin monipuolinen, ole hyvä ja kerro tarjouspyynnön kommenteissa tarkemmin tarpeistasi tämän tuotteen osalta, kiitos.

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Kaksiosainen nouseva yleisölle rakennettu katsomo mustilla istuimilla TV-studiossa
Kaksiosainen nouseva istumakatsomo mustilla mukavilla tuoleilla TV-studiossa. Kuva on otettu rakennusvaiheessa.
Nouseva katsomo istuimilla TV-studiossa

Toteutamme tilapäiskatsomoita niin kuvan mukaisesti istumakatsomoina tuoleilla varustettuna kuin seisomakatsomoina esimerkiksi kadunvarsille urheilukisoissa.

Muita kuvassa olevia tuotteitamme:
Taittotuoli Jenkki, musta
Kaksiosainen valkoinen tilapäiskatsomo

Seminaareissa yleisön ei ole aina pakko istua maantasalla vaan erilaisten esiintymislavakokonaisuuksien ja katsomorakenteiden avulla seminaaripäivästä voi tehdä mieleenpainuvamman ja miljööstä virkistävän ja ihmisiä aktivoivan.

Valkoinen katsomo valkoisilla istuintyynyillä Helsingin Kattilahallissa

Valkoinen katsomo valkoisilla istuintyynyillä Helsingin Kattilahallissa

Kaksiosainen valkoinen katsomo valkoisilla istuintyynyillä Helsingin Kattilahallissa

Kaksiosainen valkoinen katsomo valkoisilla istuintyynyillä Helsingin Kattilahallissa

Välikaiskatsomo esimerkiksi urheilukisoihin kadunvarteen

Kuvan mukainen katsomo soveltuu hyvin esimerkiksi kadunvarteen erilaisiin paraateihin ja urheilukisoihin. Tämä katsomo on rakennettu pienellä porrastuksella seisomakatsomoksi.

Muita kuvassa olevia tuotteitamme:
Esiintymislavojen perustiedot