Pisarasuoja M, sermi

Tämä korkea sermituotteeseemme kehitetty läpinäkyvä pisarasuoja on kätevästi omilla jaloillaan seisova ja se soveltuu monenlaiseen tarpeeseen erilaisiin tapahtumiin.

Valikoimastamme löytyy eri kokoisia ja mallisia pisarasuojia ja niihin on saatavilla eri paksuisia pleksilaseja (mitä paksumpi sitä paremmalta pisarasuoja näyttää mutta myös hinta nousee paksuuden mukana).

  • Pisarasuojan läpinäkyvän alueen koko: korkeus 120cm korkea, leveys 68cm
  • Sermin alaosa on valkoista forex-levyä
  • Kokonaiskorkeus 220cm
  • Kokonaisleveys: 70cm
  • Pisarasuojia voi asetta useita vierekkäin tai jatkaa seinämää normaalilla sermi-tuotteellamme

Vuokrahinta:
Kysy myynnistämme lisää! Voit myös kuvailla tarjouspyyntökorin lisätietoihin tarvettasi niin myyjämme ottaa yhteyttä ja voitte miettiä teille sopivinta ratkaisua!

Korkea sermimallinen osittain läpinäkyvä pisarasuoja
Kolme eri kokoista ja mallista läpinäkyvää pleksipisarasuojaa valokuvausstudiossa

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

Tämä tuote on varsin monipuolinen, ole hyvä ja kerro tarjouspyynnön kommenteissa tarkemmin tarpeistasi tämän tuotteen osalta, kiitos.

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Korkea sermimallinen osittain läpinäkyvä pisarasuoja
Sermi-elementistä rakennettu läpinäkyvä pisarasuoja toimii sellaisenaan tai tuotetta voi ketjuttaa suuremmaksi kokonaisuudeksi. Tämä pisarasuojasermi on yhteensopiva normaalin umpinaisen sermimme kanssa.
Kolme eri kokoista ja mallista läpinäkyvää pleksipisarasuojaa valokuvausstudiossa

Kuvassa on eri mallisia ja kokoisia pisarajasuojiamme ja niihin liittyviä oheistuotteita (esittelytiski sekä valkoinen seminaaripöytä).