Sermi, väliseinä

Alumiinirunkoinen sermi on monipuolinen tuote ja sen avulla voi rakentaa erilaisia väliaikaisia seinäkkeitä ja väliseiniä.

Sermejä voi käyttää yksittäin tai niistä voi yhdistää suurempia kokonaisuuksia. Sermin levymateriaalina on PVC-muovi ja siihen voi kiinnittää tarroja (asiakas on velvollinen poistamaan kaikki jäljet levystä ennen palautusta).

Tähän tuotteeseen sopii mainiosti mainosten ja julisteiden ripustamiseen tarkoitettu julisteteline/posteriseinäke.

  • Yhden palan koko on 70x220 cm
  • Levymateriaali: PVC-muovi
  • Levyyn saa kiinnittää tarroja yms. (asiakas on velvollinen poistamaan kaikki jäljet ennen palautusta - Cosan toimesta tehdyistä tarrajälkien yms. poistamisesta veloitetaan erikseen)

Meiltä löytyy omana tuotteenaan pukukoppi joka on rakennettu sermien pohjalle. Pukukoppeja vuokrataan usein pop up -myymälöihin sekä erilaisille messuille ja muihin tapahtumiin missä ikinä tarvitaankin paikkoja vaihtaa vaatteet.

Omilla jaloilla seisova sermi/väliseinäpala
Sermielementeistä koottu väliseinä tapahtumatilassaEsiintymislava, mustia Jenkki-taittotuoleja, baarijakkaroita ja pystypöytiä esiintymislavalla

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

37,20 € (sis. alv 24%)
30,00 € (alv 0%)

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Omilla jaloilla seisova sermi/väliseinäpala
Sermi on monipuolinen tuote ja sitä voi käyttää kuvan mukaisesti yhtenä palana tai ketjuttaa pidemmiksi väliseiniksi. (Katso toinen kuva.)
Sermielementeistä koottu väliseinä tapahtumatilassa

Monissa tilanteissa sermien ketjuttaminen väliseinäksi toimii paremmin kuin esimerkiksi PD-telineiden ja verhojen avulla rakennettu ratkaisu.

Esiintymislava, mustia Jenkki-taittotuoleja, baarijakkaroita ja pystypöytiä esiintymislavalla

Messukeskuksessa perusmallinen suorakaiteen muotoinen esiintymislava jonka taustalla sermeistä tehty seinäke, lavalla baarijakkaroita ja pystypöytiä ja yleisölle asetellaan paikoilleen mustia Jenkki-taittotuoleja.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista