Pisarasuoja L, esittely-/messutiskiin

Valikoimastamme löytyy erilaisia pisarasuojatuotteita tapahtuma-alan käyttöön. Pisarasuojia löytyy eri kokoisia ja mallisia ja niihin on saatavilla eri paksuisia pleksilaseja (mitä paksumpi sitä paremmalta pisarasuoja näyttää mutta myös hinta nousee paksuuden mukana).

Esittely-/messutiskiimme sopiva pisarasuojamalli kiinnittyy sirosti tiskiin ja sen kohtaa syvyyssuunnassa voidaan säätää kahta kuusiokoloruuvia löysäämällä (kts. kuva alempaa). Pisarasuojaa on saatavilla eri korkeuksina korkeusvälillä 50-100cm.

Vuokrahinta:
Kysy myynnistämme lisää! Voit myös kuvailla tarjouspyyntökorin lisätietoihin tarvettasi niin myyjämme ottaa yhteyttä ja voitte miettiä teille sopivinta ratkaisua!

Läpinäkyvä L-koon pisarasuoja kiinnitettynä myyntitiskiin
Kolme eri kokoista ja mallista läpinäkyvää pleksipisarasuojaa valokuvausstudiossaOhje kuusiokoloruuvin paikasta jota löysäämällä pisarasuojaa voi liikuttaa esittelytiskissä eri kohtiin

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

Tämä tuote on varsin monipuolinen, ole hyvä ja kerro tarjouspyynnön kommenteissa tarkemmin tarpeistasi tämän tuotteen osalta, kiitos.

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Läpinäkyvä L-koon pisarasuoja kiinnitettynä myyntitiskiin
Kolme eri kokoista ja mallista läpinäkyvää pleksipisarasuojaa valokuvausstudiossa

Kuvassa on eri mallisia ja kokoisia pisarajasuojiamme ja niihin liittyviä oheistuotteita (esittelytiski sekä valkoinen seminaaripöytä).

Ohje kuusiokoloruuvin paikasta jota löysäämällä pisarasuojaa voi liikuttaa esittelytiskissä eri kohtiin

Kuvan mukaisessa kohdassa pystyputkia löytyy kuusiokoloruuvi joita löysäämällä pisarasuojaa voi liikutta eri kohtiin esittelytiskiä.