Pisarasuoja S, pöytämalli

Tämä S-koon pisarasuojamalli on kätevästi omilla jaloillaan seisova ja se soveltuu monenlaiseen tarpeeseen erilaisiin tapahtumiin.

Valikoimastamme löytyy eri kokoisia ja mallisia pisarasuojia ja niihin on saatavilla eri paksuisia pleksilaseja (mitä paksumpi sitä paremmalta pisarasuoja näyttää mutta myös hinta nousee paksuuden mukana).

Pöytämallista pisarasuojaa saa useina eri korkeuksina korkeusvälillä 50-100cm. Suojan kokonaisleveys on 70cm (pleksin leveys 68cm).

Kuvassa näkyvä pöytä on valkoinen seminaaripöytämme. Pisarasuoja voidaan tarvittaessa kiinnittää pöytään puristimilla, mutta perusolosuhteissa ja käyttötarpeissa se kyllä pysyy omilla jaloillaan varsin hyvin.

Vuokrahinta:
Kysy myynnistämme lisää! Voit myös kuvailla tarjouspyyntökorin lisätietoihin tarvettasi niin myyjämme ottaa yhteyttä ja voitte miettiä teille sopivinta ratkaisua!

Omilla jaloillaan valkoisen seminaaripöydän päällä seisova S-koon läpinäkyvä pisarasuoja
Kolme eri kokoista ja mallista läpinäkyvää pleksipisarasuojaa valokuvausstudiossa

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

Tämä tuote on varsin monipuolinen, ole hyvä ja kerro tarjouspyynnön kommenteissa tarkemmin tarpeistasi tämän tuotteen osalta, kiitos.

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Omilla jaloillaan valkoisen seminaaripöydän päällä seisova S-koon läpinäkyvä pisarasuoja
Pöytämallinen pisarasuojamme seisoo kätevästi omilla jaloillaan minkä tahansa pöydän päällä. Kuvassa pöytänä on käytetty raikasta valkoista seminaaripöytäämme.
Kolme eri kokoista ja mallista läpinäkyvää pleksipisarasuojaa valokuvausstudiossa

Kuvassa on eri mallisia ja kokoisia pisarajasuojiamme ja niihin liittyviä oheistuotteita (esittelytiski sekä valkoinen seminaaripöytä).