Teltta 4x8m

Tämä 4x8 metrinen vuokrateltta on omien telttojemme suurin malli. Tämä isoinkin teltta on vaivaton pystyttää eikä se vaadi järeää ammattiosaamista tai erikoistyökaluja

Teltan perushintaan sisältyy yksi oviseinä, muiden seinien ollessa umpinaiset. Telttoihin on saatavilla ikkunaseiniä ja sitä voi käyttää myös katoksena tai vain osittaisilla seinillä.

Teltat ovat monipuolinen tuote ja niiden käyttöpaikka ja -olosuhteet vaikuttavat osaltaan käytettävissä oleviin tuotteisiin. Kerro meille tarjouspyynnön lisätiedoissa tarkemmin että minkälaisiin tarpeisiin telttoja kaipaat niin katsotaan yhdessä teille parhaiten sopivat tuotteet!

Tämä telttamalli on kooltaan 4x8 metriä ja se on omien telttojemme isokokoisin mallivaihtoehto.

Lisäksi yhteistyökumppaneidemme kautta on saatavilla useita kertaluokkia suurempia ja järeämpiäkin teltta- ja tilapäisrakennusten kaltaisia ratkaisuja!

Harmaa 4x8m kokoinen teltta
Pop up -telttakatoksia neljässä eri koossa nurmikentälle pystytettynäNeljä erikokoista harmaata pop up -telttaa ilman seiniäNeljä eri telttakokoa kuvassa johon on merkattu telttojen mitatNeljä erikokoista harmaata telttaa nurmikkokentällä ilmakuvassaEri kokoisia harmaita telttoja takapuolelta kuvattuna - osassa telttoja on ikkunaseinäHarmaita vuokratelttoja nurmikentällä Helsingissä

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

Tämä tuote on varsin monipuolinen, ole hyvä ja kerro tarjouspyynnön kommenteissa tarkemmin tarpeistasi tämän tuotteen osalta, kiitos.
694,40 € (sis. alv 24%)
560,00 € (alv 0%)

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Harmaa 4x8m kokoinen teltta
Harmaa 4x8 metrin kokoinen pop up -teltta jonka pystyttäminen on suurehkosta koostaan huolimatta vaivatonta
Pop up -telttakatoksia neljässä eri koossa nurmikentälle pystytettynä

Avoin etuseinä on kätevä ihmisten kulkemisen kannalta ja vaikka olisi tuulinen keli, helpottaa se teltan sisäosan olosuhteita kun tuuli ei pääse vapaasti puhaltamaan läpi teltasta.

Muita kuvassa olevia tuotteitamme:
Teltta 3x3m
Teltta 3x6m
Teltta 4x4m
Neljä erikokoista harmaata pop up -telttaa ilman seiniä

Pop up -teltoissa ei ole pakko käyttää seiniä vaan ne toimivat hyvänä auringon- ja sateensuojana myös pelkän katon avulla. Seinättömässä käytössä teltat kestävät myös kovia tuulia paremmin kun seinäosat eivät ole toimimassa purjeen kaltaisesti.

Muita kuvassa olevia tuotteitamme:
Teltta 3x3m
Teltta 3x6m
Teltta 4x4m
Neljä eri telttakokoa kuvassa johon on merkattu telttojen mitat

Kysy myös muita telttakokoja ja väriavaihtoehtoja!

Muita kuvassa olevia tuotteitamme:
Teltta 3x3m
Teltta 3x6m
Teltta 4x4m
Neljä erikokoista harmaata telttaa nurmikkokentällä ilmakuvassa

Neljä eri kokoista harmaata pop up -vuokratelttaa nurmikentälle pystytettynä. Etuosat on jätetty auki mutta telttoihin voi toki laittaa seinät jokaiselle sivulle.

Muita kuvassa olevia tuotteitamme:
Teltta 3x3m
Teltta 3x6m
Teltta 4x4m
Eri kokoisia harmaita telttoja takapuolelta kuvattuna - osassa telttoja on ikkunaseinä

Telttoihin on saatavilla erilaisia seinäelementtejä. Ja koska teltoissa on suuret pinta-alat, tulee ne aina sitoa kuvin kiinni kuvan kaltaisesti maahan (jos mahdollista) ja lisäksi jalkoihin tulee painoja.

Muita kuvassa olevia tuotteitamme:
Teltta 3x3m
Teltta 3x6m
Teltta 4x4m
Harmaita vuokratelttoja nurmikentällä Helsingissä

Neljä eri kokoista harmaata pop up -vuokratelttaa nurmikentälle pystytettynä. Kuvassa näkyvälle puolelle on laitettu ikkunaseiniä paikoillaan ja veden puoleinen etuosa on jätetty avonaiseksi. Mikään ei estä laittamasta seiniä kaikille sivuille, saatavilla on myös oviseiniä.

Muita kuvassa olevia tuotteitamme:
Teltta 3x3m
Teltta 3x6m
Teltta 4x4m

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista