Peili pyörillä, kaksipuolinen 210 x 70cm

Toteutimme omassa metallipajassamme suurikokoisen ja näyttävän peilituotteen joka kulkee näppärästi pyörillä ja on ketjutettavissa suuremmiksi peiliseinäkkeiksi. Tuotteessa on peili molemmilla puolilla.

Peiliä on helppo liikutella tasaisella alustalla pyöriensä ansioista. Tuote on kookas ja painava ja sitä saa kuljettaa ainoastaan pystyssä. Mikäli kuljetus mietityttää, tilaa meiltä myös kuljetuspalvelu jolloin tuomme tuotteet haluamaasi paikkaan!

Tämä peilimalli on toiminut muun muassa television Sorjonen-sarjassa tanssisalin lavasteena.

  • Kokonaiskorkeus: n. 210 cm
  • Kokonaisleveys: n. 70 cm
  • Lattialta vaadittava tila (leveys x syvyys): n. 70x74 cm
  • Peilin koko: 198x68 cm (+ 1cm reunus)
  • Peilin alareunan korkeus maasta: n. 10cm
  • Kulkee näppärästi pyörillä
  • Pyörät lukittavissa paikoilleen
  • Vaikka tuote lähtee meiltä puhtaana, suosittelemme että asiakas tarkistaa peilipintojen puhtauden ja tekee tarvittaessa itse peilien loppupuhdistuksen. Suuriin peiliintoihin tulee helposti tahroja kuljetuksen ja käsittelyn aikana.

Huom!
Peiliä saa kuljettaa autossa ainoastaan pystyasennossa. Tämä tuote on niin korkea (2,1m), ettei se mahdu pakettiautoihin pystyyn ja sen vuoksi se on kuljetettava kuorma-autolla. Meiltä saa tuotteelle myös kuljetuspalvelun erillistä veloitusta vastaan.

Iso kaksopuolinen peili pyörillä
Ison kaksipuoleisen peilin tukijalat ja pyörätNeljä korkeaa peiliä vierekkäinNeljän peilin muodostama peiliseinä varastollamme

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

148,80 € (sis. alv 24%)
120,00 € (alv 0%)

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Iso kaksopuolinen peili pyörillä
Tämä peili on omaa suunnittelua ja tuotantoa.
Ison kaksipuoleisen peilin tukijalat ja pyörät

Peili on kiinteästi kiinni tukijaloissa joissa on pyörät. Suuresta koostaan ja painosta huolimatta näitä peilejä on helppo liikutella tasaisella alustalla.

Neljä korkeaa peiliä vierekkäin

Peileissä on ohuet kehykset minkä vuoksi usean peilin peiliseinästä tulee näyttävän näköinen. Näitä peilejä on käytetty muun muassa TV-sarja Sorjosen lavasteissa (tanssisali).

Neljän peilin muodostama peiliseinä varastollamme

Peileissä on ohuet kehykset minkä vuoksi usean peilin peiliseinästä tulee komean näköinen eikä saumakohdat pääse pahemmin häiritsemään. Näitä peilejä on käytetty muun muassa TV-sarja Sorjosen lavasteissa (tanssisali).

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista