Puhujanpönttö Washington, kultasomisteinen

Puhujanpönttö on tuote joka antaa puhujalle "lisäsuojaa" yleisön edessä ja tekee siten esiintymisestä rennompaa. Puhujanpönttöön voi nojata käsillä ja siinä voi säilyttää muistiinpanoja sekä esimerkiksi vesilasia.

Erilaisia puhujanpönttöjä käytetään usein esiintymislavoilla jolloin puhuja on yleisöä ylempänä ja paremmin nähtävissä ja kuultavissa

  • Puhujapöntön materiaalina tumma puu
  • Tässä mallissa kullanväriset koristelistat ja laatat

Tämä puhujanpönttö on malliltaan varsin klassinen ja jopa konservatiivinen. Tuotevalikoimastamme löytyy omana tuotantona suunniteltu ja toteutettu modernimpi ja helpommin kuljetettava Fakta-puhujanpönttö.

Klassinen tummasta puusta valmistettu puhujanpönttö jossa on kultasomisteet
Puhujanpönttö Washington edestäpäin kuvattunaWashington puhujanpöntön takaosa missä näkyy sen hyllyt ja vesilasin ja muistiinpanojen säilytystilat

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

99,20 € (sis. alv 24%)
80,00 € (alv 0%)

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Klassinen tummasta puusta valmistettu puhujanpönttö jossa on kultasomisteet
Puhujanpönttö Washington on puhujanpönttömalleistamme sieltä konservatiivisimmasta päästä niin väreiltään kuin olemukseltaan. Tuote sopii kuitenkin erittäin hyvin moniin tilaisuuksiin.
Puhujanpönttö Washington edestäpäin kuvattuna

Puhujanpönttö Washington siitä suunnasta kuvattuna mistä yleisö sen tyypillisesti näkee

Washington puhujanpöntön takaosa missä näkyy sen hyllyt ja vesilasin ja muistiinpanojen säilytystilat

Puhujanpönttö Washingtonissa on hyvät tilat tavaroiden säilyttämiselle esiintymisen aikana. Normaalin ylätason lisäksi tästä puhujanpöntöstä löytyy muutakin säilytystilaa esimerkiksi esityksessä tarvittavalle pienelle rekvisiitalle.