Rosteri kaasugrilli

Rosteri kaasugrilli on näyttävä rosterinen kannella varustettu grilli.

Grillissä on kuusi poltinta sekä takaosassa poltin varraskäyttöön. Kuusi pääpolttimet ovat teholtaan noin 3,9 kW kappaleelta ja takapoltin 4,5 kW. Grillin kokonaisteho on noin 27,9 kW.

Grillausalue on kooltaan noin 95x46 cm.

Olemme rakentaneet tähän kaasugrilliin sopivan näppärän taittojalan jossa on grillin pohjan koloihin sopivat kiinnitystapit. Katso oheiset kuvat!

Vuokrahintaan sisältyy myös sammutuspeite, 11kg kaasupullo, sekä puhdistuskulu, joka kattaa peruslikaantumisen. Suuritöinen puhdistus saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia.Huomaathan, että kyseessä on vuokratuote jonka tuotekuvat on otettu uudesta grillistä. Nyt kun grillejä on käytetty kuvaamisen jälkeen vuokrauskäytössä, eivät ne ole kuvien mukaisessa uudenveroisessa kunnossa vaan grilleille ominaiseen tapaan niihin jää väkisinkin käytön jälkiä. Luonnollisesti puhdistamme grillit ennen seuraavaa vuokraajaa, mutta tuotekuvien kaltaisia "pakasta vedettyjä" nämä kaasugrillit eivät enää ole.

Rosteri kaasugrilli
Rosteri kaasugrilli kansi aukiRosteri kaasugrillin jalkaosan käyttöohjeitaRosteri kaasugrilli , metallikantinen koottava pystypöytä sekä metallikantinen suorakaidepöytäRosteri kaasugrilli takaa mustien taittojalkojen päälläRosteri kaasugrilli takaa, kuvassa näkyy kaasuletkun pidike

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

310,00 € (sis. alv 24%)
250,00 € (alv 0%)

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Rosteri kaasugrilli
Rosteri kaasugrilli on iso ja näyttävä grilli tapahtumiin
Rosteri kaasugrilli kansi auki

Rosteri kaasugrilli kansi avoinna

Rosteri kaasugrillin jalkaosan käyttöohjeita

Varmista että jalka on tukevasti paikoillaan ja jalkojen taittomekanismin lukitukset lukittuna (ei tarvitse työkaluja). Grillin etuosa tulee kuvien mukaisesti nuolten osoittamaan suuntaan ja kaksi molemmissa päissä olevaa ylöspäin osoittavaa tappia asetetaan grillin pohjasta löytyviin vastaaviin koloihin.

Rosteri kaasugrilli , metallikantinen koottava pystypöytä sekä metallikantinen suorakaidepöytä

Rosteri kaasugrilli, metallikantinen koottava pystypöytä sekä metallikantinen suorakaidepöytä

Rosteri kaasugrilli takaa mustien taittojalkojen päällä

Rosteri kaasugrilli takaa mustien taittojalkojen päällä

Rosteri kaasugrilli takaa, kuvassa näkyy kaasuletkun pidike

Rosteri kaasugrilli takaa, kuvassa näkyy kaasuletkun pidike