Pannu Muurikka, lettu-/paellapannu 95cm

Muurikan iso paellapannu / lettupannu joka seisoo kolmella irroitettavalla jalalla. Pannu on kaasukäyttöinen ja halkaisijaltaan vajaan metrin kokoinen. Pannuun mahtuu kerralla ruuat karkeasti 20-25 hengelle.

  • Pannun halkaisija noin 95cm
  • Pannuun mahtuu kerralla noin 20-25 hengen reilukokoiset ruoka-annokset (esimerkiksi makkaraperunat)
  • Kolme ruuvattavaa jalkaa (jalkoja ei kannata kiinnitettäessä vääntää kovin kireälle jotta niiden irroittaminen on helppoa)
  • Mukaan tulee sammutuspeite jolla mahdollinen rasvapalo on helppo sammuttaa
  • Hintaan kuuluu 11 kg kaasupullo
    Kaasupullo kannattaa asettaa pannua käytettäessä sen viereen eikä alle, sillä paellapannu lämpiää luonnollisesti hyvin voimakkaasti.
  • Vuokrahinta sisältää myös kevyen puhdistuksen ja varastointihuollon pannun palautuessa. Mahdollinen suuritöinen puhdistus saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia.

Puhdistusohjeet:
Pannu kannattaa puhdistaa kevyesti ennen ruuanlaittoa (mahdolliset kuljetuksen aiheuttamat liat pois), sekä ainakin kevyesti käytön jälkeen. Heti käytön jälkeen pannu puhdistuu parhaiten. Pane pannulle tilkka vettä, kiehauta ja puhdista pannu lastalla ja talouspaperilla. Pyyhi pannu kuivaksi ja rasvaa paistopuoli kevyesti ruokaöljyllä tai suolattomalla Muurikka Silavalla.

Voit katsoa myös kotimaisen Muurikan mainion opasvideon pannun puhdistamisesta (Youtube) »

Muurikan 95cm kokoinen paellapannu

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

186,00 € (sis. alv 24%)
150,00 € (alv 0%)

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)