Siirtolattia DuraDeck

DuraDeck-lattia on äärimmäisen vahva ja hyvän kantavuuden omaava muovista valmistettu lattiaelementti. DuraDeck-paloista voi rakentaa esimerkiksi nurmikolle, hiekalle sekä muille pehmeille alustoille ajoväylän kuorma-autoille, traktoreille ja erilaisille muille raskaille ajoneuvoille.

Lue lisää valmistajan sivuilta:
https://www.signature-systems.com/duradeck

Valikoimastamme löytyy myös kuusikulmaista Hexa-moduulilattiaa vastaaviin käyttötarkoituksiin.

  • Erittäin vahva muovilattiapala
  • Suuri kantavuus
  • Palan koko 2,44x1,22 m
  • Väriltään musta

Huom! Palat tulee asetella huolella eikä toistensa päälle jottei niihin kohdistu yli ajettaessa ylimääräistä rasitusta. Paikoillaan olevan työkoneen renkaita ei myöskään tulisi kääntää vaan ajoneuvon pyöriä tulisi kääntää sen liikkuessa jolloin lattiapaloihin ei kohdistu ylimääräistä rasitusta.

Tumma DuraDeck-siirtolattian pala
DuraDeck-lattiapaloja asetettu suojaamaan urheilukentän juoksurataa traktorin siirtäessä tavaraa tapahtuman rakennusvaiheessaLähikuva DuraDeck-siirtolattian liukuestepinnasta

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinnasto*

  ALV 24% ALV 0%
DuraDeck-siirtolattiapala (asiakas hoitaa itse puhdistuksen) 14,88 € 12,00 €
DuraDeck-siirtolattiapala (Cosa hoitaa puhdistuksen) 27,28 € 22,00 €

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Tumma DuraDeck-siirtolattian pala
DuraDeck-siirtolattiaa käytetään paljon suojaamaan erilaisten tapahtumien rakennusvaiheessa tapahtuma-alueen herkkiä paikkoja. Esimerkiksi urheilukenttien juoksuradat.
DuraDeck-lattiapaloja asetettu suojaamaan urheilukentän juoksurataa traktorin siirtäessä tavaraa tapahtuman rakennusvaiheessa

Tyypillinen DuraDeck-lattian käyttötapaus. Herkkää juoksuradan pintaa on suojattu siirtolattialla festivaalien rakennusvaiheessa missä kuvan mukaisesti isotkin muiden toimijoiden työkoneet siirtävät tavaraa.

Lähikuva DuraDeck-siirtolattian liukuestepinnasta

DuraDeckin liukuestepinta on riittävän syvää ja karkeaa jottei se meni heti tukkoon märissä olosuhteissa hiekasta ja savesta. Huomaathan, että tuotteella on kaksi eri hintaa riippuen siitä että palautatko lattian pestynä vai et.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista