Jääkaappi, matala

Tähän pienempään jääkaappimalliimme mahtuu näppärästi juhlien juomia tai muuta viileässä säilytettävää ilman että jääkaappi on massiivisesti näkyvissä tapahtumatilassa. Pienemmän jääkaapin kuljettaminen on luonnollisesti vaivattomampaa verrattuna täyskorkeaan isoon jääkaappiin.

Meiltä saatavilla myös korkea ja iso 345 litran jääkaappimallia äläkä missaa rennon näppärää tynnyrijääkaappia joka soveltuu hienosti juomien viilentämiseen ja jakamiseen.

  • Jääkaappi/kylmäkaappi juomien ja soveltuvin osin syömisten säilyttämisen
  • Tämä tuote on näppärästi brändättävissä asiakkaan logolla, teksteillä tai vaikka kuvalla
  • Korkeus: 84,5cm
  • Leveys: 54cm
  • Syvyys: 55 cm
  • Tilavuus: noin 115 litraa
  • Kuljetuslaatikon koko (KxLxS): 91cm x 61cm x 60 cm

Huom: Kuljetettava pystyasennossa! Tuotteella on puinen kuljetuslaatikko (katso kuvat alempaa) jota tulee käyttää kuljetuksen aikana. Varo vaurioittamassa lattioita siirrellessäsi jääkaappia tai käyttäessäsi sen kuljetuslaatikkoa.
Voit tilata tuotteelle myös kuljetuksen meiltä.

85cm korkea jääkaappi lasiovella
Matalamman jääkaappimme kuljetuslaatikko ja kuvasarja missä näytetään kuljetuslaatikon toimintatapa

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

86,80 € (sis. alv 24%)
70,00 € (alv 0%)

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

85cm korkea jääkaappi lasiovella
Näppärän kokoinen kahdesta perusjääkkaappimallistamme pienempi. Lasinen ovi auttaa hahmottamaan että mitä missäkin jääkaapissa on ja tuotteen matala korkeus ei tee siitä dominoivan näköistä tapahtumatilassa.
Matalamman jääkaappimme kuljetuslaatikko ja kuvasarja missä näytetään kuljetuslaatikon toimintatapa

Matalan jääkaapin kuljetus onnistuu vaivattomasti ja turvallisesti sitä varten rakennetussa kuljetuslaatikossa. Laatikossa on ulos vedettävä pohja jonka avulla jääkaappia saa liikuteltua laatikkoon/laatikosta. Jääkaappi on suhteellisen painava tuote, joten varo ettet vaurioita lattia liikutellessasi jääkaappia tai sen kuljetuslaatikkoa.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista