Kulunohjain Hihna, kromia, musta kelautuva hihna

Kulunohjausköysien ja niitä kannattelevien tolppien avulla voit opastaa ihmisiä oikeaan suuntaan tai rajoittaa heidän kulkemistaan järeämpiä aitoja hillitymmin. Valikoimastamme löytyy erilaisia tolppa- ja köysivaihtoehtoja.

Tässä kulunohjainmallissa on sisänkelautuva hihnamekanismi mustalla hihnalla mikä mahdollistaa kulkuväylän nopean avaamisen ja sulkemisen tarpeen mukaan. Tolppia voi ketjuttaa monipuolisesti sillä jokaisessa on sisäänrakennettuna hihna ja toisesta tolpasta tulevan hihnan kiinnityspaikkoja.

  • Kromatut metallipylväät
  • Korkeus: 0,9 m
  • Tolppaan sisäänrakennetun hihnamekanismi
  • Hihnan maksimipituus noin 1,5 m
  • Hihnan väri: musta

Saatavila myös punaisella hihnalla.

Kaksi kromista kulunohjaintolppaa ja niiden välissä musta kulunohjaushihna
Krominen Hihna-kulunohjaustolppa

Tuotteen lisääminen tarjouspyyntökoriin:

Vuokrahinta*

26,04 € (sis. alv 24%)
21,00 € (alv 0%)

*) Perushintaan sisältyvä vuokra-aika kattaa viikonlopun (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä).
Hinnat saattavat vaihdella tilauksen koon, ajankohdan sekä muiden seikkojen mukaan. Näet lopullisen hinnan tarjouksesta jonka myyntimme lähettää sinulle sähköpostitse. (Tarjous ei vielä sido sinua tilaamaan mitään.)

Kuvia tuotteesta

Kaksi kromista kulunohjaintolppaa ja niiden välissä musta kulunohjaushihna
Kulunohjain Hihna on helppokäyttöinen ja näppärä kulunohjaustuote. Jokaisessa tolpassa on sisäänrakennettuna jousitoimisesti sisäänkelautuva musta hihna jonka voi kiinnittää pikalukituksella viereisen tolpan vastakappaleisiin. Ketjuttaminen on helppoa.
Krominen Hihna-kulunohjaustolppa

Selkeälinjainen metallinvärinen kulunohjain sopii moneen tarpeeseen eikä sen ulkonäkö ns. varasta showta missään perustilanteessa.