Cosa Nostra Crew Oy - tuttavallisemmin Cosa

Cosa on vuonna 1989 perustettu kalustevuokraukseen erikoistunut yritys. Olemme yksi alan suurimmista ja vanhimmista toimijoista Suomessa.

Olemme toimittaneet kalusteita, esiintymislavoja ja vaikka mitä muuta muovilehmästä discopalloihin tuhansiin ja tuhansiin tapahtumiin ympäri Suomea.

Mikäli olet käynyt festareilla, yritystapahtumissa, messuilla tai muissa tapahtumissa, olet erittäin todennäköisesti ollut tekemisissä myös meidän tuotteiden kanssa. Olet saattanut istua samalla sohvalla kuin missä maailmanluokan starat ovat istuneet takahuoneissaan keikkaillessaan Suomessa tai voit bongailla tuotteitamme lukuisista kotimaisista TV-tuotannoista ja elokuvista.

Vuokraamme tuotteitamme niin yrityksille kuin yksityishenkilöille - yksi tuoli päiväksi tai 50 sohvaa kuukaudeksi - kaikki onnistuu.

Monipuolisesta valikoimastamme löydät muun muassa erilaiset pöydät, tuolit, naulakot ja tilanjakajat sekä aitaratkaisut. Vuokraamme ja pystytämme myös telttoja, telineitä, esiintymislavoja ja teemme niihin matotustöitä.

Asiakkaana voit itse hoitaa (edullisempaa!) tavaroiden kuljetuksen varastoltamme itäisestä Helsingistä tai tilata meiltä kuljetukset ja/tai pystytyspalvelut.


Yrityksen perustiedot

Nimi: Cosa Nostra Crew Oy
Aputoiminimi: Cosa
Kotipaikka: Helsinki
Y-tunnus: 0795737-4
Yhteystiedot löytyvät täältä »

Rekrytointi »


Vakituinen henkilökuntamme (lisäksi työllistämme lukuisia keikkatyöntekijöitä)

Rita
Rita Elenius
Toimitusjohtaja
Samu
Samu Karppinen
Myynti
Antti
Antti Hartikainen
Myynti ja tuotekehitys
Elina
Elina Ramos
Myynti ja taloushallinto
Tommi
Tommi Rautanen
Varastovelho
Niko
Niko Heikkilä
Varastovelho
Timo
Timo Porkka
Yrityksen perustaja ja omistaja (eläkkeellä)
Keikkatyöntekijät
+ Keikkatyöntekijät
Iso joukko huikeita keikkatyöntekijöitä niin varasto-, kuljetus- kuin kenttähommissa
Sinä?
Sinä?
Etsimme jatkuvasti uusia keikkatyöntekijöitä!
Rekrytointi »

Mikäli olet kiinnostunut tekemään keikkatöitä meille, lue lisää ja ota yhteyttä! Kaipaamme jatkuvasti uusia huipputyyppejä mukaan mahtavaan työporukkaamme toteuttamaan ikimuistoisia tapahtumia asiakkaillemme!