Cosa Nostra Crew Oy - tuttavallisemmin Cosa

Cosa on vuonna 1989 perustettu kaluste- ja kalustovuokraukseen erikoistunut yritys. Olemme yksi alan suurimmista ja vanhimmista toimijoista Suomessa.

Monipuolisesta valikoimastamme löydät muun muassa vuokrapöydät, tuolit, naulakot ja tilanjakajat. Vuokraamme ja pystytämme myös telttoja, telineitä, esiintymislavoja ja teemme niihin matotustöitä.

Asiakkaana voit itse noutaa ja palauttaa vuokrattavat tuotteet varastoltamme Helsingistä tai tilata meiltä kuljetukset ja/tai pystytyspalvelut .

Asiakaskunta

Cosa on ollut vuosikymmenien aikana mukana toteuttamassa tuhansia ja tuhansia tilaisuuksia. Olemmekin luotettava yhteistyökumppani niin tapahtumajärjestäjille, suuryrityksille kuin pienasiakkaillekin. Palvelemme myös yksityishenkilöitä ja pientilaukset ovatkin lisääntyneet voimakkaasti.

Vakituinen henkilökunta

Rita
Rita Elenius
toimitusjohtaja
Samu
Samu Karppinen
myyjä
Antti
Antti Hanninen
työnjohtaja,
myyjä
Jennika
Jennika Tukiainen
laskutus, myyjä
Emmi
Emmi Kärki
myyjä, talousasiat
Äitiysvapaalla
Antti
Antti Hartikainen
varastopäällikkö
Jussi
Jussi Alatalo
ajojärjestelijä, myyjä
Sina
Sina Nisula
varastovelho
Timo
Timo Porkka
omistaja, seniorikonsultti
Tuomas
Tuomas Elenius
freelancer (valokuvaus, it, markkinointi)

+ Lisäksi työllistämme lukuisia keikkatyöntekijöitä. Mikäli olet kiinnostunut tekemään keikkatöitä meille, lue lisää ja ota yhteyttä!


Sukupolvenvaihdos

Yhdestä Cosan alkuperäisestä perustajajasta Timo Porkasta tuli omistajuusjärjestelyiden jälkeen yrityksen ainoa omistaja vuonna 2010.

Tammikuussa 2013 jatkoimme virkeää uudistumista ja vuosia yrityksessä työskennellyt Timon tytär Rita Elenius nimitettiin yhtiön toimitusjohtajaksi 18.1.2013. Timo jatkaa vankan kokemuksensa siirtämistä nuoremmalle polvelle osa-aikaisena konsulttina, mutta hänen osallistumisensa yrityksen päivittäiseen toimintaan asiakasrajapinnassa vähenee merkittävästi.

Nykyisen motivoituneen, energisen ja luotettavan henkilökunnan siivittämänä Rita kehittää yrityksen toimintaa entistäkin asiakasystävällisempään ja asiallisempaan suuntaan ja tulevaisuutemme näyttääkin erittäin valoisalta.

Yrityksen perustiedot

Nimi: Cosa Nostra Crew Oy
Aputoiminimi: Cosa
Kotipaikka: Helsinki
Y-tunnus: 0795737-4
Yhteystiedot löytyvät täältä »

Rekrytointi »