Valosarja, Tivoli

Valosarja, Tivoli

Tämä tuote on uudistunut ja tämän tuotesivun kuvat sekä tuotetiedot ovat vielä vanhasta tuotteesta. Uusi tuotteemme on johdoltaan paksumpi. Kysy lisätietoja myynnistämme sillä välin kun päivitämme tämän sivun kuvat ja tuotetiedot vastaamaan uudistuunutta tuotetta! Tämän sivun hinnat on päivitetty oikeiksi vastaamaan uutta tuotetta.

Valkoista väritöntä valoa tuottavista LED-valoista muodostuva valoköynnös jolla saa luotua tunnelmaa erilaisiin tilaisuuksiin. Johto on musta ja valoja on johdossa puolen metrin välein. Valot käyttävät normaalia 230V "töpselisähköä". Valosarjojen säänkestoluokitus on IP44 ja ne soveltuvat myös ulkokäyttöön.

Valojen teho ei riitä valaisemaan tilaa kovinkaan vahvasti, joten nämä valot soveltuvat tunnelmavalaistukseksi. Tilan varsinaiseksi käyttövalaistukseksi nämä valosarjat eivät normaalitilanteissa riitä.

  • LED-valoista tehty valoköynnös
  • Normaali 230V "töpselisähkö" (muuntaja mukana)
  • Sisä- ja ulkokäyttöön (IP44)
  • Ainoastaan luomaan tunnelmaa, valoteho ei riitä tilan käyttövalaistukseksi!

Vuokrahinnat per valosarja:
- Lamppujen määrä 10 kpl: 20,00 € (+alv)
- Lamppujen määrä 20 kpl: 37,00 € (+alv)
- Lamppujen määrä 30 kpl: 54,00 € (+alv)
- Lamppujen määrä 40 kpl: 71,00 € (+alv)
- Lamppujen määrä 50 kpl: 88,00 € (+alv)
- Lamppujen määrä 60 kpl: 105,00 € (+alv)

Hintaan sisältyvä vuokra-aika on kolme arkipäivää (kaksi yötä), tai viikonlopun yli (perjantai-maanantai).
Perushinta pätee pieniin tilauksiin. Suuremmat kokonaisuudet tarjouksemme mukaan ja tyypillisesti edullisempaan hintaan. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Lisää tuote tarjouspyyntökoriin:
Kpl:

Muista kertoa mahdolliset erityistoiveesi viimeistellessäsi tarjouspyyntöä.
Voit lisätä eri väri- yms. versioita samasta tuotteesta tekemällä useita tuotelisäyksiä peräjälkeen.

Valkoisista värittömistä LED-valoista tehty valosarja

Pallet-kuormalavakalusteet, messumatto, LED-spottivalot, itämainen matto, rahi ja karnevaalivalot intiimissä esiintymistilassa Pullman baarissa Helsingissä
Toteutimme The Pullman Bariin Helsingin rautatieasemalle intiimin esiintymistilan. Tilan toteutuksessa käytettiin Pallet-kuormalavakalusteita, punottuja raheja, vihreäksi säädettyjä LED-spottivaloja (deluxe-malli) sekä tämän tuotesivun kirkkaan väristä valosarjaa/karnevaalivaloa. Lattia matotettiin piiloon messumatolla ja sen päälle laitettiin itämaisia mattoja ja alue rajattiin telineillä joihin ripustettiin musta kangas (pipe and drape). Kiitokset sujuvasta yhteistyöstä VR, Sony Music sekä NRJ!