LED-spotti deluxe

LED-spotti deluxe

Tämä on kahdesta LED-spottivalostamme tehokkaampi malli. Pienempitehoinen ja halvempi valaisin löytyy omalta tuotesivultaan »

Tässä tehokkaassa spottivalossa on viisi voimakasta 8W LED-valoa joiden väriä voi muuttaa valaisimen takaa löytyvillä painikkeilla. Valo käyttää normaalia 230V verkkosähköä. LED-mallinen valonheitin on siitä hyvä tuote, että se kuluttaa vähän virtaa ja lämpiää hyvin maltillisesti valotehoon nähden.

Valaisimessa on erilaisia toimintoja värisävyjen vaihtumiseen ja mm. strobo. Voit katsoa valmistajan esittelyvideon tästä linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=eH6Vtlwx1-8

  • LED FLAT-PAR RGBW spottivalo
  • Valon väriä voi muuttaa valaisimen takana olevista painikkeista
  • Koko noin 180x180x110 mm
  • Paino noin 1,16kg
  • Käyttää normaalia 230V verkkovirtaa
  • Virrankulutus noin 25 W
  • Vain sisäkäyttöön

Vuokrahinta: 27,00 € (+alv)

Hintaan sisältyvä vuokra-aika on kolme arkipäivää (kaksi yötä), tai viikonlopun yli (perjantai-maanantai).
Perushinta pätee pieniin tilauksiin. Suuremmat kokonaisuudet tarjouksemme mukaan ja tyypillisesti edullisempaan hintaan. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Lisää tuote tarjouspyyntökoriin:
Kappalemäärä:

Muista kertoa mahdolliset erityistoiveesi viimeistellessäsi tarjouspyyntöä.

Viisi kirkasta LED-valoa

Pallet-kuormalavakalusteet, messumatto, LED-spottivalot, itämainen matto, rahi ja karnevaalivalot intiimissä esiintymistilassa Pullman baarissa Helsingissä
Toteutimme The Pullman Bariin Helsingin rautatieasemalle intiimin esiintymistilan. Tilan toteutuksessa käytettiin Pallet-kuormalavakalusteita, punottuja raheja, tämän tuotesivun vihreäksi säädettyjä LED-spottivaloja sekä kirkkaan väristä valosarjaa/karnevaalivaloa. Lattia matotettiin piiloon messumatolla ja sen päälle laitettiin itämaisia mattoja ja alue rajattiin telineillä joihin ripustettiin musta kangas (pipe and drape). Kiitokset sujuvasta yhteistyöstä VR, Sony Music sekä NRJ!

Spottivalo vuokrakäyttöön

LED-spotti vuokralle juhliin ja kaikkiin tapahtumiin

Kohdevalo, LED

LED-kohdevalo vuokralle

LED-kohdevalon ohjauspaneeli
Valaisimen takana on käyttökytkimet joiden avulla valon väriä sekä muita asetuksia voi muuttaa