Penkki, rustiikki

Penkki, rustiikki

Festareilta ja muista tapahtumista monille tuttu perinteinen Pöytä-penkkisetti on nyt jatkojalostettu omissa puu- ja metallipajoissamme näyttäväksi rustiikkihenkiseksi kokonaisuudeksi. Penkin väritys on perinteistä pöytä-penkkisetin penkkiä tummempi.

Vaikka erityisesti tuotteen pöytä näyttää massiiviselta, on se helposti kahden henkilön kannettavissa ja sekä penkeissä että pöydässä on kokoontaittuvat jalat.

Tämä tuote sopii hienosti erilaisille messuosastoille sekä moniin tapahtumiin - erityisesti maanläheisyyttä tai salakapakkahenkistä fiilistä tavoiteltaessa.

  • Puinen rustiikkipenkki vuokralle
  • Pituus 2,0 m
  • Leveys noin 25 cm
  • Istumakorkeus noin 48 cm
  • Kokoontaitettava

Penkin vuokrahinta: 10,00 € (+alv)
Setin (2x penkki + 1x pöytä) vuokrahinta: 45,00 € (+alv)
Pöytä erikseen: 30,00 € (+alv)

Hintaan sisältyvä vuokra-aika on joko viikonlopun yli (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä) ellei tuotetiedoissa toisin mainita.

Perushinta pätee pieniin tilauksiin. Suuremmat kokonaisuudet tarjouksemme mukaan ja tyypillisesti edullisempaan hintaan. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Lisää tuote tarjouspyyntökoriin:
Kpl:

Muista kertoa mahdolliset erityistoiveesi viimeistellessäsi tarjouspyyntöä.
Voit lisätä eri väri- yms. versioita samasta tuotteesta tekemällä useita tuotelisäyksiä peräjälkeen.

Rustiikkinen pöytä-penkkisetti
Kokonainen rustiikkimallinen penkki-pöytäsetti. Penkin lisäksi myös pöytä on luonnollisesti vuokrattavissa kokonaisen setin lisäksi erikseen. Edullisin kokonaisuus tulee vuokraamalla kokonaisia settejä (2x penkki + 1x pöytä).