Musta taittotuoli ("jenkki")

Musta taittotuoli (&quotjenkki")

Tämä on taittotuoli suosituin tuolimallimme. Lempinimeä "jenkkituoli" totteleva tuoli on tukevarakenteinen ja siinä on erittäin mukava istua. Jenkkituoli istumamukavuudeltaan parempi verrattuna moniin edullisempiin vaihtoehtoihin.

Tuoli on kokoontaitettava ja lisätuoleja onkin helppo ottaa käyttöön tarpeen mukaan vierasmäärän kasvaessa.

Tästä tuolista on saatavilla myös omaa tuotantoamme oleva valkoinen versio. Yhdistelemällä mustia ja valkoisia tuoleja sopivalla tavalla voidaan suuriinkin katsomoihin saada näyttävää keveyttä piristämään tuolimeren yleisilmettä.

  • Kokoontaitettava
  • Metallirunko, klaffi
  • Väri: musta
  • Leveys: 47,5 cm
  • Perustuolia vankkarakenteisempi

Vuokrahinta: 4,50 € (+alv)

Hintaan sisältyvä vuokra-aika on kolme arkipäivää (kaksi yötä), tai viikonlopun yli (perjantai-maanantai).
Perushinta pätee pieniin tilauksiin. Suuremmat kokonaisuudet tarjouksemme mukaan ja tyypillisesti edullisempaan hintaan. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Lisää tuote tarjouspyyntökoriin:
Kappalemäärä:

Muista kertoa mahdolliset erityistoiveesi viimeistellessäsi tarjouspyyntöä.

Tätä mustaa tuolimallia löytyy meiltä hyvin suuria määriä. Alla olevissa kahdessa kuvassa on Slush-tapahtuman tuolimerta Helsingin Messukeskuksessa loppuvuodesta 2016 (vastaavaa tuolimäärää löytyy muiden vuosien Slushista). Asiakkaana Slush / Sun Effects Oy.
Musta vuokratuoli
Mustia vuokratuoleja Slush 2016 -tapahtumassa


Mustia taittotuoleja asetellaan messuhalliin harmaan messumaton päälle. Muut kuvassa olevat tuotteemme ovat esiintymislava mustalla reunaliinalla, lavan taustaseinä on rakennettu sermeistä ja lavalla on koottavia pystypöytiä sekä baarijakkaroita.
Jenkkimallinen taittotuoli, esiintymislava, baarijakkara, pystypöytä ja sermiSuuri nouseva katsomo, mustat tuolit ja pitkä catwalk odottamassa tilaisuuden alkamista. Alla olevat kuvat on otettu rakentamisen viimeistelyvaiheessa, catwalkin muovi suojaa vaaleaksi matotettua pintaa lialta ennen tilaisuuden alkamista.
Nouseva katsomo ja catwalk
Nouseva katsomo ja catwalk
Nouseva katsomo ja catwalk
Nouseva katsomo ja catwalk