Fatboy - The Original

Fatboy - The Original

Fatboy the Original -säkkituolissa on erittäin mukava istua. Säkkituoli toimii mainiosti rentona istuimena kaikissa tilaisuuksissa. Parhaimmillaan se on juhlien ja tapahtumien rennoissa lounge-tiloissa sekä messuosastoilla. Säkkituoleista on vuosien varrella rakennettu myös katsomoita elokuvateatterimaiseen käyttöön.

Valikoimastamme löytyy myös reilusti halvempi kotimainen säkkituoli jota on saatavissa myös muissa väreissä kuin mustana.

  • Musta Fatboy-tuoli
  • Koko on noin 140 x 180 cm

Vuokrahinta: 45,00 € (+alv)

Hintaan sisältyvä vuokra-aika on joko viikonlopun yli (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä) ellei tuotetiedoissa toisin mainita.

Perushinta pätee pieniin tilauksiin. Suuremmat kokonaisuudet tarjouksemme mukaan ja tyypillisesti edullisempaan hintaan. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Lisää tuote tarjouspyyntökoriin:
Kappalemäärä:

Muista kertoa mahdolliset erityistoiveesi viimeistellessäsi tarjouspyyntöä.

Säkkituoleilla ja muovisilla nojatuoleilla toteutettu elokuvateatteri messuilla
Fatboyn säkkituoleja ja kotimaisia Hotkiss-säkkituoleja käytettiin rinnakkain toteutettaessa elokuvateatterimaista ratkaisua messuille. Takarivin valkoiset muoviset lepotuolit jakavat tilan näppärästi verrattuna pelkkien säkkituolien käyttämiseen.

Kahvipöytä, Fatboy ja matto
Kuvassa kahvipöytä yksilöllisesti tarroitetulla kansilevyllä sekä Fatboy-säkkituoleja sekä matto.

Kahvipöytä, Fatboy, valkoinen rahi ja matto
Kuvassa kahvipöytä yksilöllisesti tarroitetulla kansilevyllä sekä Fatboy-säkkituoleja, valkoisia raheja sekä mattoja. Viherkasvi on asiakkaan oma.

Kahvipöytä, Fatboy, valkoinen rahi ja matto
Kuvassa kahvipöytä yksilöllisesti valokuvakannella sekä Fatboy-säkkituoleja, valkoisia raheja sekä mattoja. Viherkasvi on asiakkaan oma.