Baarijakkara Hay Hee

Baarijakkara Hay Hee

Tämä baarijakkaramalli on tyylikäs ja ilmava. Musta metallirunko on vankka ja tuolissa on mukava istua vaikka istuinosa onkin ritilämallinen.

Hay Hee -baarijakkara soveltuu hyvin kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Tuoli painaa riittävän paljon pysyäkseen hyvin paikoillaan.

Malliltaan tämä baarijakkara on pinoutuva ja sen vuoksi niiden kuljettaminen ei vaadi suurta tilaa - on kuitenkin hyvä huomioida että tuoli on painavahko eikä yli 4kpl nippuja kannata lähteä kantamaan kerralla.

  • Metallinen musta Hay Hee -baarijakkara
  • Baarituolissa on mukava istua vaikka istuinosa onkin ritilämallinen
  • Vankka ja painavahko metallirunko
  • Istumakorkeus noin 75cm
  • Istumakorkeus on sopiva mm. koottaville pystypöydillemme

Vuokrahinta: 25,00 € (+alv)

Hintaan sisältyvä vuokra-aika on joko viikonlopun yli (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä) ellei tuotetiedoissa toisin mainita.

Perushinta pätee pieniin tilauksiin. Suuremmat kokonaisuudet tarjouksemme mukaan ja tyypillisesti edullisempaan hintaan. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Lisää tuote tarjouspyyntökoriin:
Kappalemäärä:

Muista kertoa mahdolliset erityistoiveesi viimeistellessäsi tarjouspyyntöä.

Hay Hee -baarijakkara

Hay Hee -baarijakkaran istuinosa edestäpäin

Hay Hee -baarijakkaran istuinosa takaapäin

Hay Hee -baarijakkara pinoutuu tiiviisti eikä vie kuljetuksessa paljoa tilaa
Hay Hee -baarijakkara pinoutuu tiiviisti eikä siten vie kuljetuksessa tai säilytyksessä paljoa tilaa. On hyvä huomata, että tämä baarijakkaramalli on yllättävän painava siroon ulkonäköönsä nähden ja jo kolmen tai neljän tuolin nippu alkaa olla varsin painava.