Punottu rahi

Punottu rahi

Tämä punottu pyöreä rahi toimii mainiosti myös matalana istuimena. Tuote on banaanikuitua ja se sopii myös kuivaan ulkokäyttöön. Sadetta ja märkää tuote ei kestä.

Maanläheinen ulkoasu sopii erittäin hyvin moniin teemajuhliin. Erityisen hyvin tämä rahimalli istuu viher- ja tekoviherkasvien lähettyville sekä erilaisiin rantateemaisiin tai ekologisuutta painottaviin tilaisuuksin tai juhliin.

  • Banaanikuidusta punottu rahi
  • Toimii hyvin myös istuimena
  • Halkaisija: 60 cm
  • Korkeus: 18 cm
  • Sopii myös (kuivaan) ulkokäyttöön

Vuokrahinta: 10 € (+alv)

Hintaan sisältyvä vuokra-aika on joko viikonlopun yli (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä) ellei tuotetiedoissa toisin mainita.

Perushinta pätee pieniin tilauksiin. Suuremmat kokonaisuudet tarjouksemme mukaan ja tyypillisesti edullisempaan hintaan. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Lisää tuote tarjouspyyntökoriin:
Kappalemäärä:

Muista kertoa mahdolliset erityistoiveesi viimeistellessäsi tarjouspyyntöä.

Rahit:
Punottu rahi Kuution mallinen rahi Pyöristetty rahi Pyöristetty rahi

Puinen banaanikuituinen rahi, pyöreä matala istuin
Rahi on ontto ja sen vuoksi kevyt liikutella

Punottuja raheja ja pystypöytä Korkeasaaren Kissojen yössä
Punottuja raheja sekä matalia pystypöytiä Korkeasaaren Kissojen yössä vuonna 2016

Pallet-kuormalavakalusteet, messumatto, LED-spottivalot, itämainen matto, rahi ja karnevaalivalot intiimissä esiintymistilassa Pullman baarissa Helsingissä
Toteutimme The Pullman Bariin Helsingin rautatieasemalle intiimin esiintymistilan. Tilan toteutuksessa käytettiin Pallet-kuormalavakalusteita, tämän tuotesivun punottuja raheja, vihreäksi säädettyjä LED-spottivaloja (deluxe-malli) sekä kirkkaan väristä valosarjaa/karnevaalivaloa. Lattia matotettiin piiloon messumatolla ja sen päälle laitettiin itämaisia mattoja ja alue rajattiin telineillä joihin ripustettiin musta kangas (pipe and drape). Kiitokset sujuvasta yhteistyöstä VR, Sony Music sekä NRJ!