Huopa, viltti

Huopa, viltti

Huopa on oivallinen lisä tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Huovan avulla saa somistettua sohvia ja nojatuoleja tai niitä voi laittaa vieraille tarjolle jotta esimerkiksi ulos tupakalle mentäessä voi harteille heittää lisälämmikettä.

Huopia löytyy useita erivärisiä ja kaikki värivaihtoehdot eivät välttämättä ole ajantasaisesti esillä tällä sivulla. Kysy siis rohkeasti muitakin värejä!

  • Huopa, viltti
  • Toimii myös pienenä kevyenä peittona
  • Koko: 120x150 cm
  • Materiaali: fleece
  • Useit värisävyjä, kysy myös sellaisia värejä joita ei tällä sivulla tällä hetkellä näy!

Vuokrahinta alkaen 7 € (+alv)
Hinta vaihtelee hieman väreittäin. Kerro tarjouspyyntösi yhteystietoja yms. tarjouspyyntökorissa antaessasi lisätiedoissa haluamasi värit ja määrät niin myyntimme laskee sinulle tarjouksen.

Hintaan sisältyvä vuokra-aika on joko viikonlopun yli (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä) ellei tuotetiedoissa toisin mainita.

Perushinta pätee pieniin tilauksiin. Suuremmat kokonaisuudet tarjouksemme mukaan ja tyypillisesti edullisempaan hintaan. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Lisää tuote tarjouspyyntökoriin:

HUOM: Kerro haluamasi värit ja niiden eri kappalemäärät ja mahdolliset muut toiveet ja tarkennukset tarjouspyyntölomakkeen kommenttikentässä, kiitos

Kappalemäärä:

Muista kertoa mahdolliset erityistoiveesi viimeistellessäsi tarjouspyyntöä.