Kirstu-pakopeli

Kirstu-pakopeli

Kirstulla tuot pakopelin omaan olohuoneeseen, kaveriporukan illanistujaisiin tai työpaikan pikkujouluihin.

Peleistä löytyy kaksi erilaista maailmaa ja eritasoista vaihtoehtoa:

Velhokoulussa pääset selvittämään kuuluisan Rockfordin velhokoulun ensimmäistä pääsykoetta, salaisen taikajuoman reseptin valmistamista. Velhokoulu sopii niin lapsiperheille kuin teemasta pitäville pakopelikonkareillekin.

 • Ryhmäkoko: 2-8
 • Teema: Seikkailu
 • Vaikeusaste (1-5): 3
 • Suositusikäraja: 7+
 • Kesto: 60-120min
 • Pelikieli: suomi

Double Agentissa keskityt rikostutkijatiimisi kanssa jahtaamaan pahamaineista rikollisjärjestöä. Aika juoksee ja roistot tuntuvat oleman aina askeleen edellä - mutta kuka onkaan lopulta se, jolla on langat käsissään? Double Agent on Velhokoulua hiukan vaikeampi, ja teemansa puolesta kenties hiukan varttuneemman pelaajan makuun.

 • Ryhmäkoko: 2-8
 • Teema: Seikkailu
 • Vaikeusaste (1-5): 5
 • Suositusikäraja: 13+
 • Kesto: 90-120min
 • Pelikieli: suomi

Pelit sopivat mainiosti 2-8 hengen ratkottavaksi, ja miksei isommallekin porukalle, varsinkin jos osa väestä ei aktiivisesta pelaamisesta perusta - muiden pelin seuraamisestakin on usein suurta hupia.

Molemmissa peleissä käytetään Kirstu-laatikon lisäksi netin pelisivua, jossa koodin avulla kirjautumalla pääset käynnistämään pelin ja sen edetessä saat lisää vihjeitä. Pelisivu toimii kännykkää näppärimmin tietokoneella tai tabletilla.


Vuokrahinnat:*
Voit vuokrata pelin vuorokaudeksi tai esimerkiksi viikonlopuksi.
- Vuorokausi: 71,81 € (arvonlisäveroineen 89,01 €)
- Viikonloppu: 120,97 € (veroineen 150,00 €)

*) Vuorokauden hinnalla peli on pelattavissa läpi kerran, viikonloppuveloituksella sen voi pelata läpi useasti.

Yllä olevilla perushinnoilla peli on noudettavissa varastoltamme aukioloaikojemme puitteissa. Voit myös pyytää tarjousta pelin kuljettamisesta sinulle.


Voit tietysti vuokrata meiltä myös tarvittavaa kalustusta pakopelin rekvisiitaksi. Ainakin Saarni-pöytää koossa S suosittelemme lämpimästi - se on kuin Kirstun pariksi luotu! (Katso kuva alta.)

Valmistelemme parhaillaan kummankin Kirstun kylkeen sopivaa teemasomistuspakettia - jos kiinnostuit, kysy lisää myynnistämme!

Hintaan sisältyvä vuokra-aika on joko viikonlopun yli (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä) ellei tuotetiedoissa toisin mainita.

Perushinta pätee pieniin tilauksiin. Suuremmat kokonaisuudet tarjouksemme mukaan ja tyypillisesti edullisempaan hintaan. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Lisää tuote tarjouspyyntökoriin:
Kpl:

Muista kertoa mahdolliset erityistoiveesi viimeistellessäsi tarjouspyyntöä.
Voit lisätä eri väri- yms. versioita samasta tuotteesta tekemällä useita tuotelisäyksiä peräjälkeen.

Kirstu-pakohuonepeli jonka voit vuokrata meiltä ja pelata porukalla kotona tai tapahtumassasi
Vuokraa meiltä myös pöytä jonka päällä voit peliä pelata! Kuvassa yhtenä pöytävaihtoehtona Saarni-puupöytä (S-kokoinen pitkillä jaloilla).

Vuokrapeli: Kirstu-pakohuonepeli Double Agent
Tällä hetkellä saatavilla kuvan mukainen Double Agent -peli sekä toisena vaihtoehtona Velhokoulu. Velhokoulun pelilaatikko on vastaavanlainen ja kokoinen kuin kuvassa oleva Double Agent.