Pöytä-penkkisetti, rustiikki

Pöytä-penkkisetti, rustiikki

Festareilta ja muista tapahtumista monille tuttu perinteinen Pöytä-penkkisetti on nyt jatkojalostettu omissa puu- ja metallipajoissamme näyttäväksi rustiikkihenkiseksi kokonaisuudeksi. Puuosien väritys on perinteistä pöytä-penkkisettiä tummempi ja pöydän levystä on tehty massiivisemman näköinen.

Vaikka erityisesti tuotteen pöytä näyttää massiiviselta ja todella painavalta, on sitä helppo liikutella kahden henkilön toimesta. Sekä pöydässä että penkeissä on kokoontaittuvat jalat.

Tämä tuote sopii hienosti erilaisille messuosastoille sekä moniin tapahtumiin - erityisesti maanläheisyyttä tai salakapakkahenkistä fiilistä tavoiteltaessa.

 • Puinen rustiikkimallinen pöytä-penkkisetti vuokralle
 • Pöytä:
  - Pöytälevyn koko: 2x1m (reunan paksuus noin 9cm)
  - Korkeus noin 76cm
 • Penkki:
  - Pituus 2,0 m
  - Leveys noin 25 cm
  - Istumakorkeus noin 48 cm
 • Sekä pöydässä että penkissa on kokoontaittuva jalkamekanismi

Setin (2x penkki + 1x pöytä) vuokrahinta: 45,00 € (+alv)
Penkki erikseen vuokrattuna: 10,00 € (+alv)
Pöytä erikseen vuokrattuna: 30,00 € (+alv)

Hintaan sisältyvä vuokra-aika on joko viikonlopun yli (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä) ellei tuotetiedoissa toisin mainita.

Perushinta pätee pieniin tilauksiin. Suuremmat kokonaisuudet tarjouksemme mukaan ja tyypillisesti edullisempaan hintaan. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Lisää tuote tarjouspyyntökoriin:
Kpl:

Muista kertoa mahdolliset erityistoiveesi viimeistellessäsi tarjouspyyntöä.
Voit lisätä eri väri- yms. versioita samasta tuotteesta tekemällä useita tuotelisäyksiä peräjälkeen.

Rustiikkinen pöytä-penkkisetti
Rustiikkimallinen penkki-pöytäsetti eroaa perinteisestä vaaleammasta festareilta tutusta tuotteesta tummemmalla sävyllään sekä huomattavasti jyhkeämmällä olemuksellaan. Penkin lisäksi myös pöytä on luonnollisesti vuokrattavissa kokonaisen setin lisäksi erikseen. Edullisin kokonaisuus tulee vuokraamalla kokonaisia settejä (2x penkki + 1x pöytä).