Pystypöydän huppu 80cm pöytään

Pystypöydän huppu 80cm pöytään

Tämä pöytähuppumalli on tarkoitettu isokantisiin (80cm) koottaviin pystypöytiin. Mikäli olet vuokraamassa peruskokoisia (60cm) pystypöytiä, löytyy niihin sopivat pöytähuput monipuolisemmalla värivalikoimalla täältä »

Pystypöytiin saa aivan uudenlaista eloa kun ne verhoaa hupulla. Isokantiseen (80cm) pystypöytään meiltä löytyy valkoisia ja mustia pöytähuppuja. Huppua voi käyttää kangaspannan avulla eritavoin kiristettyinä, kierrettynä tai suorana. Pöytähuppuja sekä kiristysnauhoja voi yhdistellä eri värisinä, eli muista kertoa tarjouspyyntöä jättäessäsi että minkä värisen kiristysnauhan haluat. Huppu pingottuu pystypöydän jalan alle ja se pysyy hyvin paikoillaan.

Perushinta sisältää yhden sidontanauhan.
Lisänauhan hinta on 2,5 €/kpl.

Vuokrahinta: 13,00 € (+alv)

Hintaan sisältyvä vuokra-aika on kolme arkipäivää (kaksi yötä), tai viikonlopun yli (perjantai-maanantai).
Perushinta pätee pieniin tilauksiin. Suuremmat kokonaisuudet tarjouksemme mukaan ja tyypillisesti edullisempaan hintaan. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Lisää tuote tarjouspyyntökoriin:
Kpl:

Muista kertoa mahdolliset erityistoiveesi viimeistellessäsi tarjouspyyntöä.
Voit lisätä eri väri- yms. versioita samasta tuotteesta tekemällä useita tuotelisäyksiä peräjälkeen.

Pöytähuput - pöytähuppuja löytyy myös 80cm isokantisiin pystypöytiin
Näihin 80cm isokantisiin pystypöytiin on saatavilla valkoisia ja mustia pöytähuppuja sekä kiristysnauhoja. Kuvasta puuttuu valkoinen huppu mustalla nauhalla, mutta luonnollisesti sitäkin yhdistelmää voi tilata! :-)