Pystypöytä 80cm kannella

Pystypöytä 80cm kannellaKokoamisohje
HUOM: Älä käytä työkaluja, pelkät kädet riittää!

1. Pystyputki kierretään alalaikkaan kiinni. Lautasmainen alalaikka kannattaa asettaa maahan ja ruuvata sitten putki paikoilleen - aivan kevyt käsin kiristäminen riittää!

2. Pöytälevy kierretään käsin kiinni pystyputken yläosaan. Älä kiristä pöytälevyäkään rystyset valkoisina, riittää että pyörityksen päätteeksi levy pysähtyy paikoilleen.

Seisomakorkuinen pystypöytä suurella 80 cm valkoisella kansilevyllä. Mikäli haluat vuokrata peruskokoisia 60cm kansilevyllä varustettuja pöytiä, löydät ne täältä.

Tämä pöytä koostuu kolmesta osasta: pöytälevy, pystyputki ja alalaikka. Osat kiinnitetään toisiinsa erittäin helposti ilman työkaluja.

  • Koottava pystypöytä valkoisella kannella
  • Metallinen jalka mustana tai harmaana
  • Pöytälevyn halkaisija: 80 cm
  • Korkeus: 114 cm
  • Tähän tuotteeseen on saatavana myös mustia ja valkoisia huppuja (voit lisätä ne tältäkin sivulta tarjouskoriin tai mennä edellä mainitusta linkistä huppujen omalle tuotesivulle)

Vuokrahinta: 25,00 € (+alv)

Hintaan sisältyvä vuokra-aika on kolme arkipäivää (kaksi yötä), tai viikonlopun yli (perjantai-maanantai).
Perushinta pätee pieniin tilauksiin. Suuremmat kokonaisuudet tarjouksemme mukaan ja tyypillisesti edullisempaan hintaan. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Lisää tuote tarjouspyyntökoriin:
Kpl:

Muista kertoa mahdolliset erityistoiveesi viimeistellessäsi tarjouspyyntöä.
Voit lisätä eri väri- yms. versioita samasta tuotteesta tekemällä useita tuotelisäyksiä peräjälkeen.

80cm isokantista pystypöytää löytyy valkoisella kannella ja joko mustalla tai harmaalla jalalla.

Pöytähuput - pöytähuppuja löytyy myös 80cm isokantisiin pystypöytiin
Näihin 80cm isokantisiin pystypöytiin on saatavilla valkoisia ja mustia pöytähuppuja sekä kiristysnauhoja. Kuvasta puuttuu valkoinen huppu mustalla nauhalla, mutta luonnollisesti sitäkin yhdistelmää voi tilata! :-)

Pöydän tarroittaminen

Valokuva pöydän kantena

Valokuva pöydän kantena

Pöydän kansi päällystettiin valokuvalla. Kuvassa on tulostusmateriaalina käytetty tarraa joka voidaan venyttää pöydän reunan ylitse ilman että tulostetun valokuvan laatu kärsii.

Pöydän pinnasta heijastuu juhlatilan valaistusta.

Pöydän tarroittaminen

Muotoonleikattu tarroitus pöydän kannessa

Irtileikattu logo pöydän kantena

Valkoiseen pystypöytään leikattiin mustasta tarrasta logo. Logoa on rajattu alkuperäisestä jotta se asettuu nätisti pyöreän pöytälevyn kaarelle. Yläpuolella on kuva tarran kiinnittämisvaiheesta.

Muotoonleikattu tarroitus pöydän kannessa

Irtileikattu teksti

Valkoiseen kanteen liimattiin mattamusta tarra josta oli leikattu aukot tekstien kohdalle joista valkoinen pinta näkyy. Lisäksi mustaan tarraan liimattiin väritarrasta leikattu lisäteksti "-Cosa".